ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1803 φορές

Δύο εκτός, τέσσερις εντός στη «Βασίλισσα» ενόψει Ο.Φ.Η.

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Δευτέρας (01/09, 21:30) κόντρα στον Ο.Φ.Η.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (29/08) ο Χοσέ Γκρανέρο είδε και πάλι τους Ερπάρθα και Μαλόν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην τους υπολογίζει για την αναμέτρηση του Ηρακλείου.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι ότι εκδόθηκαν τα δελτία των παικτών που ήταν σε εκκρεμότητα (Μπατιόν, Σέντρικ, Κατίδη), ενώ αύριο Σάββατο αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της Βεροιώτικης ΠΑΕ και το δελτίο του τελευταίου σπουδαίου μεταγραφικού αποκτήματος, του Ραούλ Μπράβο!

Έτσι, ο Ισπανός προπονητής θα έχει πολλές και αξιόπιστες λύσεις στην διάθεσή του ενόψει του Δευτεριάτικου αγώνα.

Αύριο Σάββατο (30/08) οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν και πάλι στις 9 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, όπως και την Κυριακή (31/08), ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα «πετάξουν» για το Ηράκλειο της Κρήτης.

Ξεκινάει η Κ20

Τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις ξεκινάει το Σάββατο (30/08) η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Το σύνολο του Στέφανου Γαϊτάνου βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει στις 11:30 το πρωί την ομάδα του ΟΦΗ, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.