ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 837 φορές

Μπαξεβάνος: "Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες" - Δερμιτζάκης: "Υπάρχουν αισθήματα για τη ΒΕΡΟΙΑ"

Μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο των Σερρών, μεταξύ του Πανσερραϊκού και της ΒΕΡΟΙΑΣ (2-0), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της SL2, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Σπύρος Μπαξεβάνος (ΒΕΡΟΙΑ)

Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη νίκη του. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας αλλά δεν τα καταφέραμε.

Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, βλέπουμε το επόμενο ματς και έχουμε στόχο να αναστρέψουμε την κατάσταση αυτή. Υπάρχουν παιχνίδια, όπως υπάρχουν και δυνατότητες, κάτι που δείξαμε και στον σημερινό αγώνα.

Έγιναν κάποια λάθη που τα πληρώσαμε, δεχθήκαμε τα γκολ από στατικές φάσεις. Δεν κοιτάμε τις απουσίες, έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά.

Παύλος Δερμιτζάκης (Πανσερραϊκός)

Στη ΒΕΡΟΙΑ ήμουν 2 χρόνια και πετύχαμε δύο ανόδους. Υπάρχουν αισθήματα γι' αυτή την ομάδα και της εύχομαι να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Γνωρίζαμε τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, αλλά οι νίκες είναι μονόδρομος για εμάς. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε το άγχος, την πίεση και το αγωνιστικό πλάνο το δικό μας και του αντιπάλου. Όλα πήγαν καλά, συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαστε ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Χωρίς να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, παίρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε και όλα τα υπόλοιπα είναι σε δεύτερη μοίρα.