ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 28918 φορές

SL2: Η μάχη της παραμονής (πίνακας)

Στην τελική του ευθεία μπήκε το πρωτάθλημα της SL2, με την περσινή πρωταθλήτρια ΒΕΡΟΙΑ να μάχεται φέτος για την παραμονή της στην κατηγορία.

Οκτώ αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος του φετινού "μαραθωνίου" της δεύτερης κατηγορίας και όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα που ακολουθεί, επτά ομάδες παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ ο Απόλλων Λάρισας έχει ήδη αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η "Βασίλισσα" αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας έως το φινάλε τέσσερα ματς στο γήπεδό της (ΠΑΟ Β', ΑΕΛ, Αναγ. Καρδίτσας, Ηρακλής Λάρισας), τρία εκτός έδρας (Μακεδονικός, Απόλλων Πόντου, Διαγόρας) και ένα ρεπό.

Με δεδομένο ότι ο Θεσπρωτός είναι ήδη σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και εκτός απροόπτου θα ακολουθήσει τον Απόλλωνα Λάρισας στην κατώτερη κατηγορία, η ΒΕΡΟΙΑ θα πρέπει να βάλει από κάτω της άλλες δύο ομάδες από τις πέντε που μάχονται για την παραμονή. Δηλαδή τον Ηρακλή Λάρισας, τον Απόλλωνα Πόντου, τον Διαγόρα, τον Αλμωπό Αριδαίας και τον Μακεδονικό (ο Παναθηναϊκός Β' δεν υπολογίζεται μιας και δεν υποβιβάζεται).

Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί, με τα υπολειπόμενα παιχνίδια των ομάδων που κινδυνεύουν και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...