ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συγκεντρώσεις σωτηρίας στην "Βασίλισσα" πριν από 14 χρόνια! (φωτο)

Δεν ήταν λίγες οι φορές στην 63χρονη ιστορία της, που η "Βασίλισσα του βορρά" έμεινε... ακέφαλη διοικητικά, φτάνοντας μια ανάσα από το χείλος του γκρεμού, αν και στο τέλος κατάφερνε πάντα και ξεπερνούσε τα προβλήματα!

Μια τέτοια περίπτωση ήταν πριν 14 χρόνια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2009, όταν η Βεροιώτικη ομάδα είχε υποβιβαστεί (όπως και φέτος) στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Ο τότε μεγαλομέτοχος Γιώργος Αρβανιτίδης, δήλωσε την αποχώρησή του από την προεδρία των "κυανέρυθρων", ενώ ακολούθησαν κάποιες συγκεντρώσεις σωτηρίας, για να αναλάβει τελικά τον προεδρικό θώκο ο Απόστολος Εμμανουηλίδης.

Το ρεπορτάζ του kerkidasport.gr ανέφερε χαρακτηριστικά:

Τελικά, την τελευταία στιγμή τα πράγματα άλλαξαν όσο αφορά το αξίωμα του Προέδρου, το οποίο ανέλαβε ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, με τον Γιάννη Νάτσιο να αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ. Στη συνέχεια, το νέο Δ.Σ. επέλεξε τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της «βασίλισσας», ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Γαϊτάνο, που θα είναι παράλληλα και τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις συγκεντρώσεις σωτηρίας που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2009.