ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτή είναι η αλήθεια για την βιαστική ανακοίνωση της "διοικούσας επιτροπής"

Δίνοντας συνέχεια στο θέμα που προέκυψε μετά την ανακοίνωση των τμημάτων υποδομών του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, αναφέρουμε ότι:

Εμείς αυτό που ζητήσαμε ήταν να απαντήσουν, προς τι η βιαστική ανακοίνωση για την οργάνωση των τμημάτων υποδομών, με την οποία προκαταλαμβάνουν την όποια διάδοχη κατάσταση μπορεί να προκύψει στην Γ.Σ. του συλλόγου την Δευτέρα 7/8. Και αυτό γιατί θα ανακοινώσουν αύριο Παρασκευή το οργανόγραμμα, αλλά και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής.

Η διοικούσα επιτροπή, αποτελούμενη από δύο πρώην προπονητές, που πρόσφατα αποχώρησαν από αυτά τα τμήματα, αλλά και δύο γονείς παικτών που αγωνίζονται σε αυτά (όλα τα ονόματα στην διάθεση οποιουδήποτε), αντί να απαντήσει λοιπόν στο ένα και μοναδικό ερώτημα που θέσαμε, ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑΣΥΝΗ, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα, με ευθεία επίθεση στην εφημερίδα μας και προσωπικά του ιδιοκτήτη - εκδότη της.

Δηλαδή ο κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Απέφυγαν ακόμη να μας πουν, ότι αυτή η ανακοίνωση βγήκε, για να προκαταλάβουν τις διαρροές, αφού ήδη 20 και πλέον γονείς ζήτησαν τα δελτία των παιδιών τους, που αγωνίζονται στις ομάδες Κ19, Κ16 και Κ15. Δεν μας είπαν ότι δόθηκαν ήδη ελευθέρας, ακόμη και σε παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν στη μεγάλη ομάδα, αν αυτή αγωνιστεί στην Γ' Εθνική. Επίσης δεν μας είπαν, πότε θα προλάβουν, μέχρι αύριο Παρασκευή, να αποκαταστήσουν και να επαναφέρουν σε επιθυμητά επίπεδα, τις εγκαταλειμμένες από τις 28/6 εγκαταστάσεις των γηπέδων της Κουλούρας (φωτο).

Πολλά δεν μας είπαν, τα οποία εμείς γνωρίζαμε από πρώτο χέρι, όμως δεν θελήσαμε να δημοσιοποιήσουμε, λόγω της κρίσιμης Γ.Σ. της Δευτέρας, από την οποία κρίνεται το μέλλον της "Βασίλισσας". Προκληθήκαμε όμως και αναγκαζόμαστε να το κάνουμε.

Απόδειξη όλων όσων προαναφέραμε, ότι κάποιοι άλλοι ενήργησαν και ενεργούν ως «αρπακτικά» και ότι δεν τους ενδιαφέρει η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, αλλά τα παιδιά τους και μόνο αυτά, όπως και το πώς δεν θα χάσει το μεροκάματό του ο ένας από τους δύο προπονητές. Και φυσικά δεν είναι κακό να ενδιαφέρεσαι για το μέλλον των παιδιών σου, ούτε το να εξασφαλίζεις κάποια χρήματα από την δουλειά που προσφέρεις, αλλά το να πας να βγεις και από πάνω, όταν έχεις την… φωλιά σου λερωμένη!

Και κάτι τελευταίο. Το να προσπαθείς και να ενδιαφέρεσαι να μην πάει στράφι η δουλειά 5 ετών, σε κάτι που και εσύ έβαλες το λιθαράκι σου, είναι απόλυτα θεμιτό. Όχι όμως να απαξιώνεις την δουλειά των άλλων, την αγάπη και προσφορά τους στην ομάδα, μόνο και μόνο γιατί δεν έχεις άλλα επιχειρήματα ή πειστικές απαντήσεις στο ερώτημα που σε θέτουν!!!

Υ.Γ.: Για να ξέρουν οι κύριοι εμπνευστές της ανακοίνωσης -απάντησης. Το σχόλιο που τόσο τους ενόχλησε το διάβασαν στο kerkidasport.gr και όχι στην εφημερίδα ΚΕΡΚΙΔΑ.