ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2522 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: "Λευκός καπνός" αναμένεται να βγει από την επαναληπτική Γ.Σ.!

«Λευκός καπνός» αναμένεται να βγει από την επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (17/8) στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προκύψει -εκτός απροόπτου- νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποτελείται όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, από Βεροιώτες επιχειρηματίες και παράγοντες.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν νέες επαφές μεταξύ Αχιλλέα Μπίκα και Βασίλη Αμανατίδη (εκπροσωπεί τα άτομα που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά της «Βασίλισσας»), οι οποίες είχαν αίσιο τέλος και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τότε η ΒΕΡΟΙΑ από την Πέμπτη (17/8) θα έχει νέα διοίκηση, που θα την οδηγήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για την επαναληπτική Γ.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΝΠΣ Αχιλλέας Μπίκας, όπου αναφέρεται στην διαδικασία που θα τηρηθεί:

Αναλυτικά:

Αγαπητά μέλη του συλλόγου,

σας ενημερώνουμε ότι για την αυριανή εκλογική διαδικασία την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 20.00 στον Πολυχώρο "Ελιά"  δικαίωμα εισόδου στον χώρο και συμμετοχής στην διαδικασία εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 θα έχουν αυστηρά μόνο τα μέλη του συλλόγου που είναι οικονομικά ενήμερα καθώς και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

Εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιηθούν από τις 18.30 μέχρι τις 19.30 στη "Sala" του Πολυχώρου Ελιά και η εγγραφή κοστίζει 50 €.

Με εκτίμηση,

Μπικας Αχιλλέας

Προεδρος ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019