ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3396 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τα δύο σενάρια και η... βόμβα!

Λίγες μέρες απομένουν για τις κρίσιμες επαναληπτικές εκλογές του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, που θα γίνουν την Πέμπτη 17 Αυγούστου, με τις διεργασίες να συνεχίζονται και την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στο διοικητικό αδιέξοδο της "Βασίλισσας του βορρά" να κορυφώνεται!

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, το σενάριο που δείχνει να προχωράει, αν δεν υπάρξουν εμπόδια, είναι αυτό του Βασίλη Αμανατίδη με τους 10 Βεροιώτες επιχειρηματίες, που προτίθενται να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, για να την «τρέξουν» στη Γ' Εθνική (διαβάστε εδώ).

Στην απευκταία -αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα- περίπτωση που δεν προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο, τότε η ομάδα όλα δείχνουν πως θα αποχαιρετήσει την Γ' Εθνική και θα αγωνιστεί στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΗ, σαν ακαδημία με παίκτες από τα τμήματα υποδομών! Ένα σενάριο που απεύχονται όλοι οι φίλοι της "Βασίλισσας", αφού θα αποτελέσει σίγουρα την πιο μελανή σελίδα στην ιστορία της!

Αν τελικά δεν καταφέρει η ομάδα να πάει σε νέα διοίκηση και φτάσει σε αυτή την έσχατη "λύση", τότε σύμφωνα με πληροφορίες υπάρξει σοβαρή σκέψη να ενεργοποιηθεί μια... ωρολογιακή βόμβα!!!

Πιο συγκεκριμένα, "κυοφορείται" η αναγέννηση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, δηλαδή της παλιάς ομάδας πριν την αγορά του ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως, στον οποίο (ΓΑΣ) άλλωστε ανήκει και το αθλητικό κέντρο!

Τοπικοί επιχειρηματίες, "νοσταλγοί" της... αυθεντικής "Βασίλισσας του βορρά", βλέπουν με καλό μάτι την ενεργοποίηση του ΓΑΣ, ο οποίος θα ξεκινήσει σε αυτή την περίπτωση από την τελευταία κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας (Β' ή Γ'), με στόχο την επάνοδο στην επαγγελματικές κατηγορίες με το κανονικό όνομα της ΒΕΡΟΙΑΣ!