Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα διοργανώσει στη Βέροια η ΑΝΗΜΑ

Συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα διοργανώσει στη Βέροια η ΑΝΗΜΑ

Συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα διοργανώσουν η ΑΝΗΜΑ και ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας. Σε αυτή προσπάθεια αρωγός είναι και ο δήμος Βέροιας όπως και η Αντιπεριφέρεια.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου, στην Βέροια, στο μπάσκετ της Ελιάς. Θα συμμετάσχουν οι Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Νίκος Ζωιδάκης, Βαγγέλης Ιντζεβίδης και Κώστας Σιώπης με μια εξαιρετική ορχήστρα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παραδοσιακά – δημοτικά τραγούδια από όλη την χώρα, ενώ συμμετέχει τιμής ένεκεν το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας.

Η τιμή εισόδου θα είναι 5 ευρώ. 

«Θέλουμε να δείξουμε την ανθρωπιά μας για να στηρίξουμε έναν συμπολίτη μας που κάηκε το σπίτι του» είπε ο πρόεδρος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Εκτός από τον πολίτη που έπαθε ζημιά στο σπίτι του, θα ενισχυθεί και ένας πολίτης Άμεσα.

Την καλλιτεχνική ευθύνη θα έχει ο Γιώργος Ορδουλίδης. «Η ΑΝΗΜΑ αφήνει προς στιγμή τα αναπτυξιακά προγράμματα και δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο» είπε ο κ Ορδουλίδης.

Επίσης θα γίνουν, μια αντίστοιχη εκδήλωση στη Νάουσα στις 20 Σεπτεμβρίου για ενίσχυση του συσσιτίου και άλλες δύο με θέμα τα ναρκωτικά, μια σε Βέροια και μια σε Νάουσα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS