ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1313 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα η Κ20

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Σούπερ Λιγκ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Διαβατού.

Το νικητήριο γκολ των "κυανέρυθρων" σημείωσε στο 48ο λεπτό ο Μεληκιώτης με πλασέ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από τα τέλη του πρώτου μέρους με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κοζάκη με 2η κίτρινη κάρτα.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις κλασικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Στην επανάληψη έγινε γρήγορα το 1-0 και στην συνέχεια, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

ΒΕΡΟΙΑ: Μαρκούσης, Αναστασιάδης, Νικολαΐδης, Γιαννόπουλος, Λαζόπουλος, Μεληκιώτης (61' Καλλίνης), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Μάνος (66' Τέας), Κουτρούμπαλος (46' Δερμιτζάκης), Ντόγος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Βαλμάς (65' Μάντζος), Φίλιος, Κοζάκης, Αλεξίου, Πανταζής, Βασιλείου, Γιάκος, Τζιάλλας, Αναστασιάδης, Πασχάλης.