
- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 865 φορές
Ο Δήμος τις φτιάχνει και άλλοι τις χαλάνε
Τελικά ο Δήμος Βέροιας τι σκέπτεται να κάνει με τις κυλιόμενες σκάλες που συνδέουν την οδό Στρατού με το πάρκο της Ελιάς;
Τελευταία λειτουργούσαν χωρίς διακοπή. Τώρα παρατηρούμε ότι σταμάτησαν να λειτουργούν. Προφανώς κάποιοι προκαλούν φθορές και χαλάνε, παρότι ο Δήμος μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα τις διορθώνει.
Όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εν όψει άνοιξης και καλοκαιριού, οι συγκεκριμένες κυλιόμενες σκάλες θα χρησιμοποιούνται συχνότερα από τους πολίτες, ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου συμβάλλουν με την λειτουργία τους στην επιλογή θέσης στάθμευσης των αυτοκινήτων στην οδού Στρατού.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (26/2/24)
Σχετικά Άρθρα
-
Ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
-
ΕΙΕΤ: Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων
-
Διαθέσιμοι κλιματιζόμενοι χώροι στον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα
-
«Πόλη σε κατάσταση χάους»!!!