ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2451 φορές

Κρίμα κι άδικο!!!

Καταδικαστική –όπως όλα δείχνουν- ήττα γνώρισε την Κυριακή (10/3) ο ΝΠΣ Βέροια στην Κρηστώνη Κιλκίς από τον τοπικό ΠΑΟΚ με 1-0, για την 26η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι που λόγω της έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών, όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας, έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν πραγματικός... βούρκος στο μεγαλύτερο μέρος του, ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο!

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη πίεση, από τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας προς τους διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι σφύριζαν σχεδόν τα πάντα υπέρ τους, επαληθεύοντας τους φόβους των ανθρώπων του ΝΠΣ Βέροια. Αποκορύφωμα, η αποβολή του Τζόρνταν στο 0-0, σε μία φάση που ο παίκτης ούτε που ακούμπησε τον αντίπαλό του, η οποία αποβολή άλλαξε την αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δύο αντιπάλων, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα να δεχθεί η Βεροιώτικη ομάδα το γκολ που έκρινε τον αγώνα!

Παρ΄ όλα αυτά, οι «κυανέρυθροι», έπαιξαν με ψυχή, είχαν περίσσιο πάθος και ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κυρίως στην επανάληψη όπου έπαιξαν «σαν την γάτα με το ποντίκι» τους γηπεδούχους, κλείνοντάς τους στα καρέ τους, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.

Αντίθετα, μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και σχεδόν στην εκπνοή του ματς, από το πουθενά, σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις των αντιπάλων στη Βεροιώτικη περιοχή, η ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη δέχθηκε ένα τέρμα, που έμελε να είναι και αυτό με το οποίο έχασε ένα δικό της παιχνίδι!

Σε ότι αφορά την χρησιμοποίηση των Φασίδη, Τζημογιάννη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, κάτι που δημιούργησε θέμα στο Βεροιώτικο στρατόπεδο, εκείνο που θα πούμε εμείς είναι πως, μία τέτοια απόφαση είναι προσωπική επιλογή κάθε προπονητή και στην προκειμένη περίπτωση του Γ. Πολλαετίδη, ο οποίος έκρινε ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο παιζόταν κατά πολύ μία κατηγορία και σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο. Αυτό έκρινε, γιατί όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι της ομάδας, ο Φασίδης δεν προπονήθηκε μία μέρα, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο, το οποίο όμως ξεπέρασε, ενώ και ο Τζημογιάννης συμμετέχει στην σχολή προπονητών που γίνεται στην Βέροια και απουσίαζε από τρεις προπονήσεις.

Την Κυριακή οι Βεροιώτες που πήγαν στην Κρηστώνη βρέθηκαν στο ίδιο έργο θεατές, κυρίως στα εκτός έδρας ματς, αφού για μία ακόμη φορά στον β΄ γύρο και μετά την σημαντική της ενίσχυση τον Γενάρη, η ομάδα δεν πήρε αυτό που δικαιούταν, την στιγμή που ήταν κατά πολύ ανώτερη από τους αντιπάλους της.

Είναι κρίμα και άδικο που βρίσκεται σε αυτή την θέση, με βάση το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει, αλλά και την απόδοσή της με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο με αυτή στόχο, την παραμονή στην κατηγορία και στα μεταξύ τους παιχνίδια έδειξε την ανωτερότητα της και την διαφορά δυναμικότητας. Σίγουρα ο ΝΠΣ Βέροια πληρώνει τα λάθη που έγιναν στην αρχή και στα οποία έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και δεν είναι του παρόντος να επαναλάβουμε, γιατί είναι γνωστά σε όλους. Δυστυχώς δεν μπόρεσαν οι άνθρωποί της ομάδας να την προφυλάξουν από το παρασκήνιο (δεν είναι και εύκολο άλλωστε κάτι τέτοιο), το οποίο είναι έντονο στον συγκεκριμένο όμιλο, με το ΝΠΣ Βέροια να πορευόταν και να συνεχίζει να πορεύεται μόνος του, την στιγμή που άλλες ομάδες έχουν δημιουργήσει συμμαχίες, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχουν, για ομάδες που δεν συμμετέχουν σε αυτές!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»