
- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 877 φορές
Λαναρής και Καραλιόπουλος μιλούν στο kerkidasport για τη μάχη τίτλου Βέροιας - Νάουσας
Ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη (19/03) τα πλέι οφ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, μέσα από τα οποία θα αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής που θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Η μεγάλη μάχη βέβαια θα γίνει μεταξύ της πρωτοπόρου Βέροιας (56 βαθ.) και της δεύτερης Νάουσας (54 βαθ.), με τους φιλάθλους της Ημαθίας να περιμένουν… πώς και πώς τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις, που εκτός απροόπτου θα κρίνουν την πρωτιά.
Το kerkidasport.gr μίλησε με δύο ποδοσφαιριστές, που στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα και των δύο ομάδων, τους Γιώργο Λαναρή και Μέρκο Καραλιόπουλο (ο πρώτος έπαιξε στην συντριπτική πλειοψηφία με τα «κυανέρυθρα» και ο δεύτερος με τα «κυανόλευκα»), ζητώντας την άποψή τους για την φετινή μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΗ.
Αναλυτικά τα όσα μας είπαν:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ
Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες και στο ποια ομάδα θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Φυσικά πάντα παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη.
Βάσει βαθμολογίας, η Βέροια έχει ένα πλεονέκτημα, ωστόσο η Νάουσα ενισχύθηκε με καλούς παίκτες και θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις την πρώτη θέση.
Προσωπικά εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, όποια αγωνιστεί στα μπαράζ να καταφέρει να κερδίσει την άνοδο, γιατί θα είναι καλό για τον τόπο μας.
Ωστόσο η καρδιά μου θέλει και εύχεται, σαν πρώην παίκτης της Βέροιας και αρχηγός της για πολλά χρόνια, να πάρει την άνοδο η «Βασίλισσα».
ΜΕΡΚΟΣ ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι δύο ισάξιες ομάδες και αυτό άλλωστε το δείχνει η μικρή βαθμολογική διαφορά που έχουν.
Όλοι πίστευαν ότι τα πάντα θα κριθούν στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά όπως αποδείχτηκε και έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο, μέχρι στιγμής η διαφορά αυτή κρίνεται από απώλεια βαθμών εκτός του μεταξύ τους αγώνα.
Πιστεύω πως οποία ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι πιο συγκεντρωμένη στους αγώνες των play off θα καταφέρει να βγει πρώτη. Άλλωστε και οι δυο ομάδες έχουν παίκτες έμπειρους που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κρίνουν έναν αγώνα.
Προγνωστικά για το ποιος θα τερματίσει πρώτος νομίζω ότι δεν χωράνε. Άποψή μου και επιθυμία μου είναι και οι δύο αυτές ιστορικές ομάδες σύντομα να είναι σε μεγαλύτερες και επαγγελματικές κατηγορίες!