- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 415 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Α’ ΕΠΣΗ: Το Παλαιοχώρι το πάλεψε, η Νάουσα όμως… δεν χαρίζεται! (φωτο)
Η Νάουσα συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 1-4 του Άρη Παλαιοχωρίου και παραμένοντας αήττητη και μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν στα μισά του πρώτου μέρους με πέναλτι του Κυριακίδη, όμως το Παλαιοχώρι μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 54’ με τον Πουλιόπουλο, δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα, όμως, μίλησε η εμπειρία και η ποιότητα της Νάουσας, που με γκολ των Μεληκιώτη (70’) και Λαφάρα (74’, 80’) «καθάρισε» το ματς.
Η Νάουσα πέτυχε έτσι το 7 στα 7, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 10/11…
Φωτορεπορτάζ
https://kerkidasport.gr/home/ola-ta-arthra/37213-a-epsi-to-palaioxori-to-palepse-i-naousa-omos-den-xarizetai-foto#sigProId0199b8bd4f












