ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1177 φορές

«Χάρτινη» άμυνα και ήττα 2-1 στη Νέα Σμύρνη!

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η «Βασίλισσα του βορρά» από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο, που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της, παρουσίασε πολλά προβλήματα στον μεσοαμυντικό τομέα με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο τέρματα από τους γηπεδούχους και παρότι προηγήθηκε στο σκορ από πολύ νωρίς, να γνωρίσει τελικά την ήττα!

Το ματς ξεκίνησε με τη ΒΕΡΟΙΑ να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη της επίθεση να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ.

Ήταν μόλις το 2ο λεπτό όταν ο Γεωργιάδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Μπαλάφα και αυτός πάσαρε με το κεφάλι στον Κάμπορα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ!

Μετά την επίτευξη του γκολ ο ρυθμός έπεσε, με τους Βεροιώτες να συνεχίζουν να ελέγχουν τον ρυθμό και να μην απειλούνται από τους γηπεδούχους.

Μετά το μισάωρο οι Νεοσμυρνιώτες ανέβασαν στροφές και στο 32’ ο Τζινάρ απέκρουσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Γιάννου από τον άξονα, ενώ στο 37’ ο Μπουμάλ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά ούτε ο Γιάννου ούτε και ο Μπούζας μπόρεσαν να πλασάρουν για το 1-1.

Στο 40’ το σουτ του Μπούζα από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 41’ μετά από σέντρα του Φούντα από τα αριστερά, ο Γιάννου έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Τζινάρ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και τελείωσε το πρώτο, με τους παίκτες του Πανιωνίου να πιέζουν ασφυκτικά την εστία του Τζινάρ, εκμεταλλευόμενοι και τα πολλά λάθη των «κυανέρυθρων» στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Στο 52’ το σουτ του Σιώπη από τον άξονα πέρασε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε. Ήταν ο Μπουμάλ που εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Οικονόμου πρόλαβε τον Μαλόν και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζινάρ για το 1-1!

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εδώ και στο 71’ πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα, με τον σκόρερ να είναι σε θέση οφσάιντ αλλά τον βοηθό να μην το υποδεικνύει! Συγκεκριμένα, μετά από λάθος εκτίμηση του Βέρτζου ο Μασούρας πήρε τη μπάλα και τη γύρισε από τα αριστερά για τον Κολοβό, ο οποίος μέσα από την περιοχή με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να γράψει το 2-1!

Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του ματς η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τους "κυανέρυθρους" πλέον να καλούνται να το ανατρέψουν στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης στο Δημοτικό στάδιο.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Ζαχαριάδη, ενώ με λάθη -κυρίως εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ- οι δύο βοηθοί του Σωτηρόπουλος και Χαρίσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Πάνος, Σιώπης (84’ Γκέζος), Κόρμπος, Μπουμάλ, Φούντας (60’ Κολοβός), Μπούζας (60’ Μασούρας), Γιάννου.

ΒΕΡΟΙΑ (Χ. Γκρανέρο): Τζινάρ, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Όστοιτς (60’ λ.τ. Καταλά), Μπαλάφας, Άρτσε, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης, Κάμπορα (60’ Βεργώνης).