
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 2187 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί» (photos)
Με την ευκαιρία των αγίων ημερών του Πάσχα, σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κ. Θεόδωρος Καρυπίδης μαζί με ποδοσφαιριστές της ομάδας επισκέφθηκαν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» στη Βεργίνα.
Ως έμπρακτο δείγμα της βαρύνουσας σημασίας που δίνει η διοίκηση σε θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, τα αστέρια της Βασίλισσας του Βορρά χάρισαν λαμπάδες και παιχνίδια στα 30 και πλέον παιδιά που φιλοξενούνται συνολικά στα δύο σπίτια της «Πρωτοβουλίας».
Νίκος Καλτσάς, Αλέξανδρος Βεργώνης, Στέλλιος Μαραγκός, ο Roberto Battion και ο Cyril Kali έδωσαν μεγάλη χαρά στους μικρούς θαυμαστές, μοιράζοντας αυτόγραφα και παίζοντας μαζί τους.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θεόδωρος Καρυπίδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο για όλα τα θέματα του εξαιρετικά δραστήριου κοινωνικού φορέα της περιοχής. Συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο προβολής του έργου της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» μέσω της ποδοσφαιρικής φανέλας της Βέροιας, κάτι το οποίο σχεδιάζεται για τη νέα σεζόν.
Ο κ. Καρυπίδης δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των ανθρώπων της «Πρωτοβουλίας», ενώ επίσης ανακοίνωσε ότι μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, προετοιμάζονται συγκεκριμένες δράσεις από την ΠΑΕ με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων και φορέων κοινωνικής μέριμνας.
Φωτορεπορτάζ
https://kerkidasport.gr/home/ola-ta-arthra/4989-i-pae-veroia-stin-protovoulia-gia-to-paidi-foto?print=1&tmpl=component#sigProId03b859e93c
Σχετικά Άρθρα
-
Μεγάλη τιμή για τη Βέροια και την Ημαθία: Ο Γιώτης Τσαλουχίδης στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ για το Παγκόσμιο Κύπελλο
-
Προς μετάθεση το Αστέρας Αγ. Νικολάου – Βέροια για το Κύπελλο Ερασιτεχνών!
-
Πρώτη μεταγραφή για τον Μακεδονικό Πλατάνου με Παναγιώτη Κούκλα
-
Η Νάουσα καλεί τους φιλάθλους στη Μηχανιώνα - Δωρεάν λεωφορείο για το ματς Κυπέλλου