ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1309 φορές

Νίκη στη Λαμία και πρόκριση στους "16" για τη ΒΕΡΟΙΑ (video)

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος εξασφάλισε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων επικράτησε στη Λαμία της τοπικής ομάδας με 1-0.

Οι «κυανέρυθροι» με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή τους και με δύο παίκτες (Καρακώστας, Ξόμπλιος) να ξεκινούν για πρώτη φορά στην βασική 11αδα και μάλιστα να αφήνουν καλές εντυπώσεις, είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι αλλά και πάλι παρουσίασαν τα γνωστά προβλήματα στην δημιουργία και στα τελειώματα των φάσεων.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, η οποία έγινε κάτω απο βροχόπτωση, σημείωσε ο Ράντι Μαγιέφσκι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκίνησε με πολλές αλλαγές τον αγώνα, βάζοντας κάτω από τα δοκάρια του Καντιμοίρη και τους Σιόντη, Μαραγκό, Εντζεγκέλε, Νάστο ως τετράδα στην άμυνα. Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Καρακώστας και Ιμπραϊμ, με τον Γεωργιάδη στα δεξιά, τον Μαγιέφσκι στα αριστερά και τους Ξόμπλιο, Κόλα επιθετικό δίδυμο.

Στο πρώτο μέρος οι Βεροιώτες ευτύχησαν από νωρίς να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ήταν το 6ο λεπτό όταν ο Kόλα γύρισε υπέροχα τη μπάλα στον Μαγιέφσκι μέσα στην περιοχή κι αυτός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Η ομάδα του Γεωργιάδη συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μη μπορεί για μία ακόμη φορά να φτάσει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευθούν τις λιγοστές καλές στιγμές που τους παρουσιάζονταν και σε μία από αυτές λίγο έλλειψε να φτάσουν στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό ο Καλαϊτζίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα δεξιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού βρήκε την πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού του Καντιμοίρη και κατέληξε άουτ.

Με την συμπλήρωση 45 λεπτών ο Μαγιέφσκι, σε πανομοιότυπη φάση με αυτή που πέτυχε το 0-1, λίγο έλλειψε να σκοράρει για δεύτερη φορά αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας είπε όχι στο πλασέ του Πολωνού μέσου της «Βασίλισσας».

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τους Βεροιώτες. Ήταν το 53ο λεπτό όταν ο Ξόπλιος έπιασε ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Πάππος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Στο 66’ και πάλι ο νεαρός επιθετικός της «Βασίλισσας» έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση αποκρούστηκε με τα πόδια από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην συνέχεια οι Βεροιώτες έριξαν τον ρυθμό τους, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ακόμη δοκάρι στο 72’ με τον Ματσιόπουλο και ένα καλό σουτ στις καθυστερήσεις με τον Αλεξίου που έφυγε λίγο άουτ, με το 0-1 να παραμένει έως την λήξη του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μήτσιος (Ηπείρου) με βοηθούς τους Καμπούρη (Ευβοίας) και Δίπλαρη (Καρδίτσας), οι οποίοι παρότι ήταν εύκολο το ματς άφησαν με αρκετά παράπονα τους Βεροιώτες έχοντας εις βάρος τους αρκετές λανθασμένες αποφάσεις. Χαρακτηριστικό ότι το πρώτο φάουλ υπέρ της «Βασίλισσας» δόθηκε στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης!!

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Πάππος, Τσόπελας (72’ Αντωνόπουλος), Κοτσώνης, Πίντο, Καλαϊτζίδης, Ματσιόπουλος, Ενγκουέμ (55’ Τόσκας), Μπουλουλής (64’ Τζόκιτς), Αντωνίου, Παπαευθυμίου, Αλεξίου.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Σιόντης, Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Νάστος, Ιμπραΐμ, Καρακώστας, Γεωργιάδης (56’ Νέτο), Ξόμπλιος, Μαγιέφσκι (67’ Γιαννούλης), Κόλα (64’ Ναζλίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λαμία – ΒΕΡΟΙΑ: 0-1
Καλλιθέα - Ατρόμητος: 2-4

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
1. Ατρόμητος 7
2. ΒΕΡΟΙΑ 7
----------------------
3. Καλλιθέα 3
4. Λαμία 0