Menu

A+ A A-

 

Την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 20:00, στο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟ, δόθηκε η επίσημη ανοικτή συνέντευξη Τύπου, από τον πρόεδρο του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Διονύση Ντόβα, για την αποτίμηση της αθλητικής περιόδου 2012-13, για το τμήμα του χάντμπολ.

 

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι άνθρωποι του Δ.Σ. που ασχολούνται με το τμήμα του χάντμπολ. Επίσης το παρόν έδωσε και ο Σταύρος Παπαδόπουλος, που για 18 χρόνια αγωνίζεται στην ΠΡΩΤΗ ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ (από το 1995 παρακαλώ).

 

Μάλιστα ανέφερε ότι και φέτος θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας στην Α1 Εθνική και θα την βοηθήσει, όσο μπορεί, για να διακριθεί.

 

Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

 

Κληθήκαμε πέρυσι για πρώτη φορά από τον Ανέστη το Δομπρή, στις 24 Ιουλίου , να συζητήσουμε για το μέλλον του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ο Δινάλης ο Χρήστος, ο Φιλόσογλου ο Τάκης, ο Αποστολίδης ο Γρηγόρης, ο Μπαλτατζής ο Νίκος και  εγώ  προσωπικά.  Ο Ανέστης ο Δομπρής, μας ενημέρωσε ότι εάν σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν βρεθούν άτομα να αναλάβουν τη Διοίκηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ο Σύλλογος- και ιδιαίτερα το τμήμα του Χάντμπολ, θα διαλυθεί. Την επόμενη ημέρα 25 Ιουλίου, επαναλήφθηκε η συνάντηση στο ίδιο μέρος, με την παρουσία και του Κορωνά του Αντώνη και του  Μπαντή του Δημήτρη.

 

Η απόφαση που πάρθηκε εκείνη την ημέρα, ήταν να συγκροτηθεί μία Επιτροπή Διαχείρισης του Τμήματος Χάντμπολ, να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας και συγχρόνως να κινηθεί η διαδικασία για την προετοιμασία της Γενικής Συνέλευσης.  Στην Επιτροπή αυτή, συμμετείχαν οι εξής:  Ανέστης Δομπρής, Νίκος Νούλας, Γιώργος Ξυλογιάννης, Παύλος Δραγκόλας, Χρήστος Δινάλης, Τάκης Φιλόσογλου, Λάζαρος Ζευγαρόπουλος, Γρηγόρης Παπαϊωάννου, Γρηγόρης Αποστολίδης, Νίκος Μπαλτατζής  και Διον. Ντόβας. 

 

Για το θέμα του προπονητή, ασχολήθηκε ο Ανέστης ο Δομπρής, αφού αυτός είχε την εμπειρία και τις διασυνδέσεις με τους υποψήφιους.

 

Μετά από αυτοπροτάσεις, προτάσεις και συζητήσεις ,στις 3 Αυγούστου έγινε επίσημη πρόταση στον Κύρο το Σαράφη και αυτός αποδέχτηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στη συνέχεια, προστέθηκε σαν βοηθός του και ο Νίκος ο Κούγιας. Οι προπονήσεις, ξεκίνησαν στις 7 Αυγούστου.

 

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2012, πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και η Επιτροπή Διαχείρισης νομιμοποιείται για τα δύο επόμενα χρόνια Το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τη νόμιμη διαδικασία, είναι το εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΝΤΟΒΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΔΟΜΠΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΑΖΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ : ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΒΟΛΕΪ : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜ. ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΔΡΑΓΚΟΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΜΙΝΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ : ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ : ΧΑΝΤΜΠΟΛ – ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

                                  ΜΠΑΣΚΕΤ  -    ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

                                                             ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: ΧΑΝΤΜΠΟΛ- ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΣΟΦΙΑ

                                                                               ΖΕΥΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ  

                                                                               ΔΙΝΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

                                                                               ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΛΟΣ

                                                                               ΚΑΜΠΑΪΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΘΕΟΔΩΡΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΖΕΥΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

                                                   ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

                                                   ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ             

 

Από την πρώτη συνάντηση, τονίστηκε το γεγονός ότι ο Σύλλογος, είναι ΕΝΑΣ και ΕΝΙΑΙΑΟΣ.  Ότι τα Τμήματα, είναι αυτοδιαχειριζόμενα, αλλά όχι αυτοδιοικούμενα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, κατέστησε σαφές ότι όλα τα Τμήματα του Συλλόγου, αποτελούν κομμάτι από την ίδια οικογένεια, που λέγεται ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Και πως όλα τα Τμήματα, θα πρέπει με τη σειρά τους να αγωνίζονται με σεβασμό απέναντι στη φανέλα και στο σήμα του Συλλόγου,  την κεφαλή του Βασιλιά των Μακεδόνων ΦΙΛΙΠΠΟΥ του Β'. Άλλοι, αυτό το σεβάστηκαν, άλλοι όχι.

 

Στη Γενική Συνέλευση, πάρθηκε επίσης η απόφαση , ο Αθλητικός Σύλλογος ΦΙΛΙΠΠΟΣ, να μετονομαστεί σε ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, για λόγους καθαρά οικονομικής ενίσχυσης από διάφορους φορείς, αφού οι αμιγείς Αθλητικοί Σύλλογοι, δεν δικαιούνται καμιά ενίσχυση. Βέβαια, η οικονομική κατάσταση της Χώρας, επηρέασε και την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως, η οποία μας έστειλε 9.000 Ευρώ έναντι οδοιπορικών για την προηγούμενη χρονιά, ενώ για τη χρονιά που διανύουμε, δεν μας έστειλε ούτε ένα ευρώ. Έτσι, μας υπολείπονται 9.000 ευρώ για οδοιπορικά της προηγούμενης χρονιάς 2011-2012 και όλα τα οδοιπορικά της περιόδου 2012-2013, χρήματα που ήδη έχουν καταβληθεί από το Σύλλογο. Για επιχορηγήσεις, ούτε λόγος να γίνεται.

 

Για το Τμήμα του Χάντμπολ:

 

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, κάναμε έκκληση προς όλο το φίλαθλο κοινό και προς όλους τους παλιούς αθλητές του Συλλόγου, να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να γυρίσουν πάλι κοντά στη νέα ομάδα. Χαρακτηριστικά είχαμε αναφέρει πως  «όλοι χωρούν στην ομάδα, δεν περισσεύει κανένας». Δυστυχώς, από όλους αυτούς που ευεργετήθηκαν με πάμπολλους τρόπους από τον ΦΙΛΙΠΠΟ όλα αυτά τα χρόνια, ελάχιστοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. To ίδιο κάλεσμα, σαφώς και ισχύει και σήμερα, ίσως ακόμα επιτακτικότερα, αν πραγματικά θέλουμε η ομάδα αυτή να έχει μέλλον. Γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέραμε την ημέρα που γιορτάσαμε τα πενήντα χρόνια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ βραβεύοντας τους «σκαπανείς» του Συλλόγου σε όλα τα αθλήματα, «τιμούμε το παρελθόν, αντιμετωπίζουμε το παρόν, οραματιζόμαστε το μέλλον».

 

Παρόμοια ήταν και η έκκληση που απευθύναμε σε όλο το φίλαθλο κοινό, την ημέρα που ο επίσημος ΦΙΛΙΠΠΟΣ, βράβευσε την αθλήτρια του Συλλόγου Σοφία Υφαντίδου και τον προπονητή της, για την επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τα οικονομικά του τμήματος, ήταν σε οικτρή κατάσταση, αφού υπήρχε μηδενικό αποθεματικό ταμείο και ένα χρεωστικό υπόλοιπο από την προηγούμενη χρονιά. Παρ΄ όλα αυτά, καταφέραμε και δώσαμε στους αθλητές πλήρη αθλητική περιβολή, τόσο για τις προπονήσεις, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.. Ανάλογα είδη δόθηκαν και στους προπονητές των τμημάτων.  Όλα αυτά,  με τη βοήθεια φίλων του συλλόγου και με μεγάλη προσφορά του Κώστα του Κουκοδήμου.  

 

Με την έναρξη των προπονήσεων, όλοι οι αθλητές πέρασαν από ιατρικό έλεγχο στο Γ.Ν.Ν. Βέροιας (παθολογικό, αναπνευστικό, καρδιολογικό, αιματολογικό), και ασφαλίστηκαν όλοι σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία (ΕΘΝΙΚΗ).

 

Από την ομάδα είχαν ήδη αποχωρήσει: Ο Δεληγιάννης ο Κώστας, ο Κουρουμλίδης ο Σάββας, ο Ευαγγελόπουλος ο Χρήστος, ο Καφετζής ο Γιάννης, ο Μπαντής ο Γιώργος και ο Μάρκο Ντομπρόκοβιτς. Στην ομάδα, δεν προστέθηκε κανείς. Το φετινό λοιπόν έμψυχο δυναμικό της ομάδας, περιορίζονταν αποκλειστικά και μόνον με αθλητές από τη Βέροια, με μόνο μη Βεροιώτη, τον Χάρη τον Δέλιο από τη Νάουσα.

 

Από τους αθλητές αυτούς που παρέμειναν, εμπειρία από την Α1 κατηγορία, είχαν οι Δέλιος, Κορωνάς Θωμάς(τερματοφύλακες),  Μπαντής και Παπαδόπουλος. Η δεύτερη κατάταξη αθλητών, που μετείχαν στα Φύλλα Αγώνων της προηγούμενης χρονιάς, ήταν αυτή των Αρβανιτίδη (21 συμ.), Μάντζου (18συμ.), Ρεμπελάκου (17συμ.), Δινάλη(12συμ.), Κωστακίδη Θάνου (17συμ.), Δάσκαλου (13συμ.), Δραγκόλα (13συμ.), Κωστακίδη Παντελή (13συμ.) και  Τσιρογιάννη (3συμ.).

 

Η τρίτη κατάταξη αθλητών, ήταν αυτή των Εφήβων, που κλήθηκαν και αυτοί να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν την ομάδα. Ζλατάνος, Δομπρής, Κωσταράκης, Ζευγαρόπουλος, Καργατζής, Κορωνάς Κ., Σερασίδης, είχαν γραφεί στο Φύλλο Αγώνος και από την περυσινή περίοδο, εκτός από τον Ντόβα.. Από αυτούς, οι Σερασίδης- Κωσταράκης λόγω μαθημάτων απείχαν όλο το χρόνο από τις δραστηριότητες της ομάδας, καθώς και οι Ζευγαρόπουλος – Κορωνάς Κ. για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω σπουδών μακριά από την πόλη της Βέροιας . Με αυτά τα «όπλα», λοιπόν, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, για το Πρωτάθλημα της Α1.

 

Οι τραυματισμοί του Σταύρου του Παπαδόπουλου και του Θάνου του Κωστακίδη από την αρχή του πρωταθλήματος, αφήρεσαν μεγάλη δύναμη από την ομάδα. Έτσι, η πρώτη νίκη ήρθε στην τέταρτη αγωνιστική. Στη συνέχεια, στους τραυματίες προστέθηκαν και οι Παντελής  Κωστακίδης , Μάντζος Ηλίας, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αποχώρησε από τις δραστηριότητες της ομάδας και ο Σταύρος ο Ρεμπελάκος. Υποχρεωτικά, κλήθηκαν να συμπληρώσουν τη σύνθεση της ομάδας και αθλητές από το τμήμα των Παίδων του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

 

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, έκλεισε με δύο νίκες. Τώρα, η ομάδα, καλείται να δείξει το χαρακτήρα της και να σεβαστεί την ιστορία της. Με την πλάτη στον τοίχο, οι νέοι αθλητές φαίνεται να μη μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης . Η ψυχολογία τους όμως, επιβαρύνεται καθημερινά και από ορισμένους «φιλάθλους», οι οποίοι όπου βρεθούν και όπου σταθούν,  από τα καφενεία και το διαδίκτυο , κρίνουν , κατακρίνουν και προσβάλουν παίκτες, προπονητές και Διοίκηση, για ανικανότητα, ανευθυνότητα, ανυπαρξία. Ξεχνούν όμως ότι η ομάδα αυτή, όπως και κάθε ομάδα, σε αυτή τη φάση, δεν έχει ανάγκη από αρνητικά σχόλια, ειρωνείες  και κατηγορίες, αλλά από αγάπη, εμπιστοσύνη, κατανόηση και θετική παρουσία στο γήπεδο.

 

Ξεχνούν, ότι από τους νεαρούς παίκτες- φοιτητές, οι περισσότεροι δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πάνω από δυό προπονήσεις την εβδομάδα, και λόγω μαθημάτων και λόγω οικονομικού.  Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά που ακούγονται, τα λένε άνθρωποι που από την προετοιμασία ακόμα, έλεγαν πως «η ομάδα, πρέπει να στηριχτεί σε δικούς της παίκτες και όχι σε μισθοφόρους, και ότι ακόμα και εάν είναι να αλλάξει η ομάδα  κατηγορία, δεν θα μας πειράξει, αρκεί να υποστηρίζουμε τα δικά μας παιδιά». Πολλά ακούστηκαν τον Ιανουάριο για ενίσχυση της ομάδας με ξένο παίκτη, αλλά  κανένας δεν βρήκε λύση για το οικονομικό βάρος που θα προέκυπτε.

 

Η επιδείνωση της κατάστασης υγείας του ποδιού του Μπαντή από την υπερπροσπάθεια, έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα της ομάδας, μαζί με το νέο τραυματισμό του Θάνου του Κωστακίδη.  Ο Παπαδόπουλος όμως, τώρα φωνάζει «Παρών», και ενσωματώνεται στην ομάδα. Έτσι, έρχονται και οι νίκες που χρειάζονται για να εξασφαλιστεί η παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, σκορπίζοντας τη χαρά και την ανακούφιση σε παίκτες, προπονητές, παράγοντες και πραγματικούς φίλους της ομάδας. Το αν ορισμένοι στεναχωρέθηκαν από την θετική εξέλιξη, θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι μόνον κακόβουλη σκέψη από την πλευρά μας.

 

ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 

Τα ηλικιακά τμήματα του Συλλόγου, δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα τις φετινές τους υποχρεώσεις, με εξαίρεση τους Εφήβους, στους οποίους  ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Άργος. Θεωρώ χρέος μου αλλά και ιερό καθήκον, σ΄ αυτό το σημείο, να εξάρω τη συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας  Κύρου Σαράφη, ο οποίος ενώ έχασε τον πατέρα του όταν η ομάδα ταξίδευε για το Άργος, επέστρεψε να παραστεί στην κηδεία του, και αμέσως μετά ταξίδεψε για το Άργος, για να βρίσκεται κοντά στους αθλητές του.

 

Ακολουθούν οι υποχρεώσεις των Παίδων, των Παμπαίδων και των Μίνι, καθώς και οι υποχρεώσεις των γυναικείων τμημάτων Ανάπτυξης. Γνώμονάς μας, ήταν και θα είναι το ότι «εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο». Δεν διεκδικούμε το αλάθητο. Πρώτοι, κρίνουμε αυστηρά τους εαυτούς μας, εμείς οι ίδιοι.

 

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

 

Με ρωτήσανε πρόσφατα, ποιές είναι οι σκέψεις μας για την νέα χρονιά. Απαντάμε  ειλικρινά: Εάν θέλουμε να υπάρχει η ομάδα τη νέα χρονιά, θα πρέπει όσοι πραγματικά αγαπούν τον αθλητισμό και τον ΦΙΛΙΠΠΟ, να  έρθουν να το αποδείξουν έμπρακτα, ενώνοντας  τις δυνάμεις , για το καλό του Συλλόγου.

 

Η αρχή, ας γίνει από σήμερα, αφού ο χρόνος δεν μας περιμένει, ή κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, που θα  πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17  Ιουνίου. Θα κοινοποιηθεί και μέσω του Τύπου σύντομα.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς:

 

-  όλους τους αθλητές και προπονητές , οι οποίοι παρά τα τόσο σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στάθηκαν στο ύψος τους, τίμησαν τη φανέλα που φορούσαν και έδωσαν την απάντηση πρώτα στον εαυτό τους και μετά στους κατακριτές τους.

 

 - Θερμές ευχαριστίες στους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, που ακόμα και μετά τα ατυχή αποτελέσματα, έσφιγγαν τα δόντια μαζί μας και εύχονταν το καλύτερο.

 

- Ευχαριστίες σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους, οι οποίοι με τον οβολό τους βοήθησαν στην οικονομική στήριξη της ομάδας.

 

Ιδιαίτερα θα πρέπει να τονιστεί η χορηγία της ΑTTICA BANK, που με τη μεσολάβηση του πρώην Βουλευτή κ. Τάσου Σιδηρόπουλου, μας βοήθησε πάρα  πολύ.

 

Τα  Φροντιστήρια ΛΕΞΙΣ, τη Μεταφορική Εταιρία Κων/νου Καλαϊτζίδη , την Εταιρία BUSINESS EVOLUTION, το ΚΤΗΜΑ ΚΑΨΑΛΗ, τη Βιοτεχνία Επίπλων ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ, την Εταιρία του κ. Σάκη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ –  ENERGY SHOT DRINK,  το Τουριστικό Γραφείο του ΚΤΕΛ Ημαθίας για την άψογη συνεργασία, τον Ορθοπεδικό και φίλο της ομάδας μας κ. Νικόλαο Δήμου, το Γραφείου Ασφαλίσεων του Μαργαριτόπουλου του Δημήτρη, την Εταιρία Αδελφών Πολιτίκου, την εταιρία ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑ,  καθώς και  η βοήθεια των Βουλευτών κ κ Τσαβδαρίδη και Γιοβανόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραπαναγιωτίδη.

 

- Ευχαριστίες  για τη Διοίκηση και το προσωπικό των Γυμναστηρίων « Δ. Βικέλας» και «Φιλίππειο», για την άριστη συνεργασία.

 

Τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δημοσιογράφους του Τοπικού Έγγραφου και Ηλεκτρονικού Τύπου, που πάντα ήταν αρωγοί στις προσπάθειές μας.

Και φυσικά, δεν ξεχνάμε την τόσο ζεστή διάθεση φιλοξενίας, του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ.

 

Cookies

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε ορισμένες ιστοσελίδες. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και να παρέχουμε μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε εκτίμηση για το target group μας και τον τρόπο χρήσης που κάνει, για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις του κοινού αυτού (και έτσι μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε την ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του), να επιταχύνει τις αναζητήσεις και να αναγνωρίζουμε κάποιον όταν επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα cookies, δε μπορούν να βλάψουν τον υπολογιστή σας. Δεν αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα στοιχεία πιστωτικών καρτών, αλλά χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένες πληροφορίες για να βοηθήσουν στη βελτίωση της πλοήγησης στο site. Σας δίνουμε αυτές τις πληροφορίες, βάσει της πρόσφατης νομοθεσίας και σας βεβαιώνουμε ότι είμαστε ειλικρινείς και σαφείς αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

H πολιτική των Cookies

Για να κάνετε πλήρη χρήση των στοιχείων στην ιστοσελίδα μας, ο υπολογιστής σας, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο θα πρέπει να δέχεται cookies, για να μπορούμε να σας παρέχουμε μόνο ορισμένες εξατομικευμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας με τη χρήση τους. Τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες, όπως όνομα, διεύθυνση ή τα στοιχεία πληρωμής. Απλά κρατάνε τα στοιχεία με τα οποία κάνετε τη σύνδεση. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να περιορίσετε, να μπλοκάρετε ή να διαγράψετε τα cookies από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον browser σας, για να γίνει αυτό. Κάθε browser είναι διαφορετικός, οπότε επιλέξτε από το μενού την επιλογή "Βοήθεια" (ή χειροκίνητα στη συσκευή του κινητού σας τηλεφώνου) για να μάθετε πώς να αλλάζετε τις επιλογές σχετικά με τα cookies.