ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1031 φορές

Οι ομάδες της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος

Την κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος έχει προγραμματίσει η ΕΠΟ την Τετάρτη (16/10), όμως οι εκκρεμότητες και πάλι δεν λείπουν. Συγκεκριμένα, την ίδια ημέρα θα αναμετρηθούν ο Αιολικός με τη Νίκη Βόλου και ο νικητής θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, ώστε να προκύψει η 22η ομάδα της διαδικασίας.

Έως τώρα έχουν προκριθεί 5 ομάδες της Super League 2, 6 της Football League και ο Πανσερραϊκός (άνευ αγώνα) από τη Γ' Εθνική. Σύμφωνα με την προκήρυξη...

«Συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης ΦΑΣΗΣ, η μια ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα, οι οκτώ (8) ομάδες της SL1 από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της SL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και η πρωταθλήτρια ομάδα της FL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 (σύνολο 22 ομάδες).

Σχηματίζονται δυο γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο γκρουπ αποτελείται από τις εννέα (9) ομάδες της SL1 και το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις 13 ομάδες που προκρίθηκαν από την 4η ΦΑΣΗ. Μετά από κλήρωση σχηματίζονται 9 ζευγάρια. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι τέσσερις (4) ομάδες που θα παραμείνουν στην κληρωτίδα αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της κλήρωσης θα αγωνισθούν μεταξύ τους, με γηπεδούχο ομάδα την ομάδα που κληρώθηκε πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί και από αυτούς θα προκύψουν 11 νικήτριες ομάδες. Σύνολο αγώνων: 22».

Α' ΓΚΡΟΥΠ

Β' ΓΚΡΟΥΠ

Πανιώνιος

Παναχαϊκή

Λαμία

Εργοτέλης

Παναθηναϊκός

Πλατανιάς

Παναιτωλικός

Απόλλων Λάρισας

ΑΕΛ

ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης

Τρίκαλα

Ξάνθη

ΒΕΡΟΙΑ

ΟΦΗ

Καλαμάτα

Βόλος

Καβάλα

 

Ιάλυσος

 

Ολυμπιακός Βόλου

 

Πανσερραϊκός

 

Νικητής Αιολικός/Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης

Πηγή: flnews.gr