ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Αντώνης Λυμούσης στη Βέροια 1960

Μέλος της βεροιώτικης οικογένειας είναι από σήμερα ο Αντώνης Λυμούσης. Μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της «βασίλισσας», αποφασίστηκε να αναλάβει υπεύθυνος των αποδυτηρίων.

Νικηφόρο το δεύτερο φιλικό της Βέροιας

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της Βέροιας 1960, το οποίο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) στο γήπεδο του Ταγαροχωριου.

Κωστογλίδης: «Έχουμε πολλή δουλεία μπροστά μας, είμαστε αισιόδοξοι»

Στις δηλώσεις του στο kerkidasport.gr μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ομάδας του με την Δόξα Ασσήρου (0-2), ο προπονητής της Βέροιας 1960 Σταύρος Κωστογλίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια.

Πάει για δυνατό μεταγραφικό φινάλε η Βέροια!

Για δυνατό μεταγραφικό φινάλε πηγαίνει η Βέροια 1960, θέλοντας να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Επιθετικό από SL2 ανακοινώνει η Βέροια!

Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές, έχοντας στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση του ρόστερ της, η ομάδα της Βέροιας.

Στο Νέστο Χρυσούπολης ο Ζε Εσόνο!

Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο πρώην -πλέον- ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Σεβερίν Ζε Εσόνο.

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Ζε Εσονο!

Για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν θα φοράει την φανέλα της Βέροιας ο ικανότατος Καμερουνεζος αμυντικός Σεβερίν Ζε Εσόνο, ο οποίος την περασμένη περίοδο ήταν απο τους κορυφαίους της βασίλισσας.

Θυμίζει την εποχή του Κώστα Γκαβαϊσέ!

Αξιοπρόσεκτη είναι η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας. Μια συνολική δουλειά, με διοίκηση που συνεδριάζει και λαμβάνει αποφάσεις, με σύσσωμη παρουσία σε συναντήσεις και εργασίες καθημερινότητας.