- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 978 φορές
Σε δύο τουρνουά το Σαββατοκύριακο η Σχολή Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας
Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδόσφαιρο για τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας καθώς θα συμμετάσχουν σε δύο τουρνουά.
Το Σάββατο τα τμήματα μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό, θα αγωνιστούν σε τουρνουά που θα γίνει στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας με την συμμετοχή των ομάδων Αίολος Νάουσας και ΠΑΟΚ Κουλούρας.
Ώρα έναρξης αγώνων 10.30 π.μ.
Την Κυριακή 10 Μαίου η ΣΧολή Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Μακεδόνα, που θα γίνει στο γήπεδο του Λαζοχωρίου.
Προσέλευση των παικτών της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας ώρα 3.00 μ.μ. στο Λαζοχώρι 3.00 μ.μ.
Σχετικά Άρθρα
-
Όταν ο αθλητισμός συναντά την κοινωνική προσφορά: Το «ευχαριστώ» του 9ου Δημοτικού στον πρόεδρο της Βέροιας -
Στο «τιμόνι» του Μακροχωρίου ο έμπειρος Φερέιρα Κινγκ -
Βέροια: Ολοκληρώνει την προετοιμασία για Εορδαϊκό με «γεμάτο» απουσιολόγιο αλλά και πίστη για τη νίκη -
ΑΣ Λευκαδίων: «Τρία χρόνια χωρίς εσένα…» – Δεν ξεχνούν τον Άγγελο Καϊσίδη



