- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 2356 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Βέροιας (φωτο)
Την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, γιόρτασε η ΑΕΚ Βέροιας.
Οι "κιτρινόμαυρες" έδωσαν φιλικό παιχνίδι «φιέστα» στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας απέναντι στον Παναθηναϊκό της Ημαθιωτισσας Αναστασίας Σπυριδωνίδου, τον οποίο για την ιστορία κέρδισαν 1-0 με γκολ της… συνήθη υπόπτου Γεύσης Σταφυλίδου!
Μετά την λήξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις, με τιμητική πλακέτα να λαμβάνει η διεθνής επιθετικός και κόρη του προπονητή της ΑΕΚ Βέροιας, Αναστασία Σπυριδωνίδου, η πρώτη σκόρερ της ομάδας Γεύση Σταφυλίδου (21 γκολ), η πολυτιμότερη παίκτρια της χρονιάς Μαρία Πετράκη και πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» Φάνης Γκουργκούτας.
Στη συνέχεια έγινε η απονομή του πρωταθλήματος για την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία, με την αρχηγό Κατερίνα Ντούσκα να σηκώνει στον βεροιώτικο ουρανό το κύπελλο, ενώ ακολούθησαν οι καθιερωμένοι πανηγυρισμοί!
Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις απονομές...
Φωτορεπορτάζ
https://kerkidasport.gr/podosfairo/32257-giortase-tin-kataktisi-tou-protathlimatos-i-gynaikeia-omada-tis-aek-veroias-foto#sigProId6a64609260
Σχετικά Άρθρα
-
Α’ ΕΠΣΗ - Πανόραμα: Αγωνιστική των εκπλήξεων με «χάρτινες» έδρες και χαμηλά σκορ! -
Πίνακας σκόρερ Α’ ΕΠΣΗ: "Σιγή" στην κορυφή, ανέβηκαν Γιαγτζίδης και Κούλλα! -
"Μύλος" στην Πιερία: Καταγγελίες για "σφαγή" και απαντήσεις για "κόμπλεξ" -
Αθλητικές μεταδόσεις Δευτέρας (16/2): Φινάλε στη Super League και ντέρμπι στην Καταλονία







