ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Εγκρίθηκε ο απολογισμός - Μέτρα στήριξης για τις ομάδες (φωτο - βίντεο)

Διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (17/8) στο κέντρο "4 εποχές" της Νάουσας, η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας, η οποία έγινε φέτος ξεχωριστά από τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μουρτζίλας ενημέρωσε τα σωματεία - μέλη για τον οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε και τον προϋπολογισμό, ενώ στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μουρτζίλας έκανε κάποιες σημαντικές εξαγγελίες ώστε να βοηθηθούν οι ομάδες.

Αναλυτικά:

1. Δυο διαιτησίες αγώνων δωρεάν για τις ομάδες 

2. Δωρεάν για έξι αγώνες οι γιατροί των παιχνιδιών

3. Μείωση στο μισό του παραβόλου του κυπέλλου

4. Αγορά τεσσάρων απινιδωτών

Κατά τα λοιπά, έγινε γνωστό ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για την Α' ΕΠΣΗ θα γίνονται έως τις 28/8, ενώ το πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στις 19 αντί για τις 12 Σεπτεμβρίου, αν υπάρξουν ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να έχουν χρόνο προετοιμασίας αυτές που θα τις αντικαταστήσουν.

Στην Β' κατηγορία οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 28/9 ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11/10. Για την Γ' κατηγορία όλα θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

* Μικρός ήταν ο αριθμός των σωματείων που έδωσαν το παρών στην Γ.Σ., αφού από τα 49 συνολικά παραβρέθηκαν μόνο τα 29.

* Πολλές ερωτήσεις έγιναν για τα μετρά που πρέπει να παρθούν λόγω του Covid-19 και απαντήθηκαν από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, ο οποίος τόνισε ότι θα περιμένουν και την ανακοίνωση της ΓΓΑ στις 30/8 όπου θα αναφέρονται αναλυτικά τα μέτρα για την περίοδο 2020-2021.