ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή Ιωάννη Σολάκογλου

Η ΕΠΣ Ημαθίας, ο Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας αλλά και αρκετές ακόμη ερασιτεχνικές ομάδες του νομού μας, εξέδωσαν ανακοινώσεις για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή Ιωάννη Σολάκογλου, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς της Αγ. Βαρβάρας με την Πατρίδα.

Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

"Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ. Ημαθίας) κ. ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ και σύσσωμο το Δ.Σ. αυτής εύχονται στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Σωματείου της δύναμης της ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον χθεσινό αγώνα της ομάδας του με την αντίπαλο την ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ένωσης, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους".

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

«Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της αντρικής και της εφηβικής ομάδας ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας Σολακογλου Ιωάννη, για το σοβαρό τραυματισμό του στο σημερινό αγώνα της αντρικής ομάδας στο γήπεδο Πατρίδας. Γιαννάκη, σιδερένιος. Το χαμόγελο και η αγωνιστική προσφορά σου που θα μας λείψει μέχρι την αποθεραπεία σου, ας είναι οι μόνες συνέπειες. Κουράγιο και δύναμη».

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

"Η αθλητική οικογένεια των τμημάτων υποδομών της ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Γιάννη Σολάκογλου ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό του, και γρήγορη επιστροφή με υγεία στους αγωνιστικούς χώρους".

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

"Τις θερμότερες ευχές μας στον ποδοσφαιριστή του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Γιάννη Σολάκογλου για ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό του, ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα υγιής και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους".

ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ

"Ο πρόεδρος, η διοίκηση, ο προπονητής και όλη η ομάδα του Άτλαντα Ζερβοχωρίου θα ήθελαν να ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αγίας Βαρβάρας Σολάκογλου Ιωάννη για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο σημερινό παιχνίδι με την Πατρίδα. Του ευχόμαστε να επανέλθει σύντομα στα γήπεδα υγιής και ακόμη πιο δυνατός".