ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λασπομαχίες στην 8η "στροφή" της Α' ΕΠΣΗ - Η ταυτότητα της αγωνιστικής

Συνεχίστηκε με τα ματς της 8ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΗ, το περασμένο Σάββατο, με τρεις νίκες των φιλοξενουμένων, δύο των γηπεδούχων και με τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα, να κατακτούν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα πολύ "βαριά" γήπεδα, λόγω των τελευταίων βροχών, που... έπεφταν και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Η ταυτότητα της 8ης αγωνιστικής:

ΜΕΛΙΚΗ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-3: Ματ στο πρώτο μέρος

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Μακροχωρίου από την Μελίκη. Επικράτησε με 0-3 και πήρε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Μακροχωρίου προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο μέρος και στην ουσία έκανε…ματ στην γηπεδούχο.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από ένα ημίωρο χωρίς τέρματα, προηγήθηκαν στο 35’ με ατομική προσπάθεια του Τσακαλίδη. Πριν προλάβει να συνέλθει η Μελίκη από το γκολ, το Μακροχώρι σημείωσε και δεύτερο τέρμα. Στο 42’ ο Χατζηκαμαγιάννης με ατομική προσπάθεια έφτασε στο 0-2 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Μελίκη δεν κατάφερε να σημειώσει ένα τέρμα για να επιστρέψει στην διεκδίκηση του ματς. Αντίθετα, το Μακροχώρι σημείωσε και τρίτο γκολ και «κλείδωσε» τη νίκη. Συγκεκριμένα, στο 64’ ο Κωστογλίδης με ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-3.

Καλή η διαιτησία του Μελτζανίδη(Σαμαράς, Χριστοδούλου).

ΜΕΛΙΚΗ: (Γιαννόπουλος) Καψάλης, Τσιφλίδης (46’ Μπίζος), Λίπε (86’ Καραβαζές), Καραγκιζόπουλος, Κοντογιάννης, Βενιόπουλος, ΜΠΟΥΡΔΑΝΟΣ, Μπουκουβάλας, ΚΙΤΣΑ, Πατσιαβούρας, Μελιόπουλος.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) Τζακέρι, Φωτόπουλος (46’ Δαληγκάρος), Κιατικίδης, ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΥΖΑΣ, Νεστορόπουλος (76’ Φαρμάκης), Τσακαλίδης (44’ Γκουτζιλίκας), Κωστολγίδης (66’ Φιλιππίδης), ΧΑΣΙΩΤΗΣ (76’ Αργυρόπουλος), Χατζηκαμαγιάννης, Βασιλείου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΡΙΜΠΑΣ

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 0-1: «Κλότσησε» τις ευκαιρίες και το πλήρωσε

Εκτός έδρας νίκη σημείωσε το Σάββατο η Βέροια Β’. Επικράτησε με 0-1 του Κοπανού και πήρε τους τρεις βαθμούς. Το ματς κρίθηκε με τέρμα που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα βαρύ από την βροχή αγωνιστικό χώρο. Ο Κοπανός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο 0-0 αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Κι ενώ το ματς έδειχνε να πηγαίνει στο 0-0, στις καθυστερήσεις η Βέροια έφτασε στο γκολ. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα, έβαλαν ξανά την μπάλα στην περιοχή του Κοπανού και ο Κωστόπουλος με κοντινή προβολή σημείωσε το γκολ της νίκης.

Ο Κοπανός ζήτησε δυο φορές πέναλτι, μια σε μαρκάρισμα και μια σε χέρι αμυντικού, αλλά και τις δυο φορές ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Με λάθη η διαιτησία του Μαυρίδη (Γκόγκος, Ραφαηλίδης)

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης): Ορμανίδης Α., Μποζίνης, Λύτης, Γατουρτζίδης, Σαμαράς (62′ Στογιάννης Α.), ΚΟΥΚΟΥΓΙΑ, ΊΝΤΟΣ Ε., Αντωνίου (90+2′ Κωστογλούδης), Χατζηπαυλίδης(46′ Λογγινίδης), ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ., Οικονόμου Χ.

ΒΕΡΟΙΑ: (Ανθυμιάδης) Παπαδόπουλος, Τσιάμπας, Γιαγτζίδης, Σωτηριάδης, Αβετίδης, Τάσο, Καλφούντζος (86′ Κετόγλου), Γράτσιανος, Ματελόπουλος,Καρασαρίδης (76′ Κωστόπουλος), Δάρλας.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-6: Κέρδισε κι έμεινε στην κορυφή

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα διατηρήθηκε η ομάδα των Τρικάλων. Το Σάββατο κέρδισε άνετα στα Λευκάδια την τοπική ομάδα και κράτησε πίσω της την Αγία Μαρίνα.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος και «καθάρισαν» νωρίς το ματς. Στο 18’ ο Αρβανιτίδης άνοιξε το σκορ και στο 29’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2. Στο 36’ ο Λίτσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 43’ ο Κατράνας έγραψε το 0-4.

Στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα σημείωσαν άλλα δυο γκολ. Στο 61’ ο Λίτσι πέτυχε το 0-5 και στο 74’ ο Γεωργίου το 0-6.

Καλή η διαιτησία του Μαλούτα (Γκόγκας, Μητρόπουλος)

ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Μάκης Μισαηλίδης) : Λαμπρίτσιος, Αμανατίδης Β.,Γιαμαλίδης, Βασιλειάδης, Χίσα, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Σ., Ζουλέκου, Μισαηλίδης Π. (46′ Λογδανίδης), Δρενοβιάδης, Τζουλιάνο, Ηλίας.

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Κερλίδης) : Ευαγγελόπουλος, Ατανάσοφ (46′Παλιούρας), Βλάχος, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Καμπούρης, Κατράνας, Κιρκιλιανίδης, ΛΙΤΣΙ, Αβραμόπουλος, Χλιαρόπουλος (46′ Λαμπρόπουλος)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ 3-0: Ξέσπασε στην επανάληψη

Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, η Αλεξάνδρεια επικράτησε της Νάουσας με 3-0 και πήρε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο δεύτερο 45λεπτο, για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στο πρώτο μέρος, η Αλεξάνδρεια δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους στην αποτελεσματική άμυνα της Νάουσας. Από την άλλη, η Νάουσα βγήκε μπροστά και παρότι δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία, προσπάθησε να γίνει απειλητική.

Στο δεύτερο μέρος η Αλεξάνδρεια ανέβασε την απόδοσή της, μπήκε στην περιοχή της Νάουσας, δημιούργησε ευκαιρίες, σημείωσε τρία γκολ και πήρε τη νίκη. Στο 61’ ο Ι. Πιπιλιάρης με σουτ από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 68’ οι παίκτες της Νάουσας δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Ριζόπουλος από κοντά σημείωσε το 2-0. Στο 80’ ο Κ. Πιπιλιάρης σε αντεπίθεση της Αλεξάνδρειας, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και έγραψε το τελικό 3-0.

Καλή η διαιτησία του Παπαργυρίου (Βαλκάνος Ν., Πιπερίδης)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Παπατζίκος) : Διακόπουλος, Κίτσας Ε. (67′ Ριζόπουλος),Βολονάκης, ΣΙΓΚΟΥΝΑΣ, Μουρατίδης, ΚΙΤΣΑΣ Ν., ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ, Χεράκης, Πιπιλιάρης Ι. (67′Νικολόπουλος), Πιπιλιάρης Κ., Κίρτσογλου (78′ Παπαδόπουλος Α.)

ΝΑΟΥΣΑ: (Κοτζάμπασης) : Καζεπίδης, Παπακώστας (78′ Τζιέρτζι), Δάιος, ΠΑΠΑΤΑΝΟΣ, Χαβιαρόπουλος, Μίσκος, ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ, Ψηρίδης, Δροσούνης, Σερδαρίδης (66′ Κοκούγια), Καραμπινέσης

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3-1: Δίκαιη επικράτηση

Η Αγία Μαρίνα ήταν η νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι με τον Άγιο Γεώργιο. Ήταν πιο επικίνδυνη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος επικράτησε με 3-1.

Η Αγία Μαρίνα έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα από την αρχή και προσπάθησε στο πρώτο μέρος να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή. Το σκορ άνοιξε στο 44’ ο Μπουλάρι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, η Αγία Μαρίνα έψαξε κι άλλο γκολ. Είχε δοκάρι σε τετ α τετ του Αργυρόπουλου, έχασε ευκαιρίες και στο 71’ ο Μπρέγκου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0.

Ο Άγιος Γεώργιος προσπάθησε να μπει στην διεκδίκηση του ματς. Στο 80’ ο Μπακαλίδης εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας και με σουτ από κοντά μείωσε σε 2-1.

Η Αγία Μαρίνα όμως απάντησε αμέσως και στο 81’ με κεφαλιά του Ντέλλα από κοντά έγραψε το 3-1.

Με λάθη η διαιτησία του Καραγκιζόπουλου. Δεν έδωσε από ένα πέναλτι στις ομάδες στο τελευταίο δεκάλεπτο. Βοηθοί ήταν οι Χαλατζιούκας και Αργυρίου

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: (Παναγιωτίδης) : Κωστογλίδης, Δημητρούσης, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, Ράδης, Πίτος, Παπαδόπουλος (84′ Βουδούρης), Σερασκιέρης (65′ Μπρέγκου), ΛΕΚΑ, Μουστάκας (81′ Παναγιωτίδης), ΜΠΟΥΛΑΡΙ, Αργυρόπουλος (65′ Ντέλλας)

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Σπυριδωνίδης) : Καμπάς, Τουλουμτζής, Τσιότσιος (75′ Σαντίνι), Ορφανίδης, ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ, Σπυριδωνίδης, ΝΤΑΤΣΗΣ, Χαραλαμπίδης, Μαγγίζης (64′ Ντρίζι), Καριπίδης (75′ Αμπαρλής), Σαρκατζής

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ» (12/12/22)