ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής στη Β' κατηγορία

Με νίκη προχώρησε και αυτή την Κυριακή το Ζερβοχώρι. Επικράτησε με 0-1 στην Λυκογιάννη και παρέμεινε μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα.

Από κοντά στην καταδίωξή του βρίσκονται τα Καβάσιλα που κέρδισαν στο ντέρμπι της ημέρας την Επισκοπή με 4-2 και έμειναν μόνα στην 2η θέση. Στην Πατρίδα, η τοπική ομάδα και η Αγία Βαρβάρα έμειναν στο 2-2 και μοιράστηκαν τους βαθμούς, με μελανό σημείο τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Σολάκογλου.

Τα αποτελέσματα

Καβάσιλα - Επισκοπή 4-2

Λυκογιάννη - Ζερβοχώρι 0-1

Αχιλλέας - Ολυμπιακός 3-2

Ράχη - ΑΕΠ 3-0

Πατρίδα - Αγία Βαρβάρα 2-2

Βεργίνα – Καψόχωρα 4-0

Ρεπό: Άχθος Αρούρης

Βαθμολογία

1. Ζερβοχώρι 19

2. Καβάσιλα 16

3. Επισκοπή 13

4. Πατρίδα 12

5. Αγία Βαρβάρα 12

6. Ολυμπιακός Ν. 10

7. Ράχη 9

8. Καψόχωρα 8

9. Βεργίνα 7

10. Λυκογιάννη 5

11. Αχιλλέας 4

12. ΑΕΠ 3

13. Άχθος Αρούρης 0

Επόμενη αγωνιστική

Επισκοπή - Ζεβροχώρι

Ολυμπιακός Ν. - Καβάσιλα

ΑΕΠ - Λυκογιάννη

Αγία Βαρβάρα - Αχιλλέας Ν.

Καψόχωρα - Πατρίδα

Άχθος Αρούρης – Βεργίνα

Αναλυτικά τα παιχνίδια

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 2-2

Σκόρερ: 6’ Δάμτσιος 0-1, 20’ Παπαδόπουλος 1-1, 43’ Τούσα 2-1, 47’ Σπανός 2-2

Διαιτητής: Νησελίτης

Βοηθοί: Μουρατίδης, Μητρόπουλος

ΠΑΤΡΙΔΑ: Λίκα (46’ Ραφαηλίδης), Σαΐπι, Καλαϊτζίδης Λ., Μωυσίδης (60’ Σιδηρόπουλος Π.), Τούσα, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος Ν., Ορφανίδης, Κώτελης, Κρεμλίδης.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Πασβάνης, Κυριακίδης, Δάμτσιος, Τσιουγγαρής (70’ Σολάκογλου, 77’ Δίπλας), Μαραβελάκης, Σπανός, Τσιώνης, Μοτσιόπουλος, Τσιλώνης, Παπαδόπουλος, Τσίλης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς στην Πατρίδα. Η Αγία Βαρβάρα  άνοιξε νωρίς το σκορ αλλά η Πατρίδα ισοφάρισε στο εικοσάλεπτο και πήρε προβάδισμα πριν το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αμέσως στο β’ μέρος και στο υπόλοιπο παιχνίδι καμιά από τις δυο ομάδες δεν σκόραρε. Στο 75’ κι ενώ ο Σολάκογλου έβγαινε μόνος, ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Πατρίδας Ραφαηλίδη που βγήκε να σώσει την εστία του. Ο Σολάκογλου τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ενώ ο Ραφαηλίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Επίσης άλλοι δυο παίκτες της Πατρίδας αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη.  Στο 70’ ο Σαΐπι και στο 77’ ο Ν. Καλαϊτζίδης.

«Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της αντρικής και της εφηβικής ομάδας ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας Σολακογλου Ιωάννη, για το σοβαρό τραυματισμό του στο σημερινό αγώνα της αντρικής ομάδας στο γήπεδο Πατρίδας. Γιαννάκη, σιδερένιος. Το χαμόγελο και η αγωνιστική προσφορά σου που θα μας λείψει μέχρι την αποθεραπεία σου , ας είναι οι μόνες συνέπειες. Κουράγιο και δύναμη» αναφέρει η ανακοίνωση της Αγίας Βαρβάρας.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή έστειλε και η ομάδα του Άτλαντα Ζερβοχωρίου.

ΒΕΡΓΙΝΑ – ΚΑΨΟΧΩΡΑ 4-0

Σκόρερ: 6’ Ντόβας Μ., 67’ Μανωλόπουλος, 78’ Πεκιαρίδης, 91’ Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Παζαρτζικλής

Βοηθοί: Αργυρίου, Ραφαηλίδης

ΒΕΡΓΙΝΑ: Μηλώσης, Ντέντα, Κατσαβός, Τσιρέλης, Αηδονίδης, Παπαδόπουλος, Δελτσίδης (88’ Ιωαννίδης), Ντόβας Κ. (88’ Βενετικίδης), Μπουκλάς, Μανωλόπουλος (88’ Εμμανουηλίδης), Ντόβας Μ. (75’ Πεκιαρίδης)

ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Μαρτσέλος, Μουρατίδης, Μάρκος, Ζωγράφος, Ζωγράφου, Μαρτζέλος, Τζέπης, Γεωργάκης (55’ Παπαδόπουλος), Τζέπης Χ., Καλαμιώτης (80’ Δρακούλης), Βασιλείου (85’ Τζέπης Ν).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Βεργίνα  άνοιξε το σκορ νωρίς και κράτησε το προβάδισμά της. Στο δεύτερο μέρος η Βεργίνα σημείωσε άλλα τρία γκολ και πήρε τη νίκη. Στο 65’ αποβλήθηκε στον πάγκο ο Κ. Κίτσας της Καψόχωρας.

ΡΑΧΗ – ΑΕΠ 3-0

Σκόρερ: 14’ & 72’ Γκουργκούτας, 52’ Σιδηρόπουλος

Διαιτητής:  Γκόγκας

Βοηθοί: Χαλατζιούκας, Κουτζημπασόπουλος

ΡΑΧΗ: Παπαδόπουλος, Μεντανίδης (80’ Τσολαΐδης), Πατάκης (80’ Βύζας), Κανδυλίδης (82’ Βελιάδης), Παρμάκας, Τόκας, Γκανιός, Σταυριανίδης (82’ Λιλιόπουλος), Γκουργκούτας, Σιδηρόπουλος, Συμπεθέρης.

ΑΕΠ: Προδρόμου (85’ Λαμπριανίδης), Χολέβας, Κουκλανιώτης, Μωυσίδης, Κουτσαντάς, Βαφειάδης, Βόλκος (75’ Καραγιάννης), Κολμπουτσάι, Σιουκιούρογλου, Πετρομελίδης, Παπουλίδης (82’ Χατζηαντωνίου).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Ράχη πήρε προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο τέταρτο και έως την ανάπαυλα το σκορ παρέμεινε στο 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δυο γκολ και πήραν τη νίκη.

ΚΑΒΑΣΙΛΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 4-2

Σκόρερ: 4’ Χασάν 1-0, 22’ Μωυσίδης 1-1, 58’ Μπρινιάς 2-1, 75’ Καρυπίδης Α. 2-2, 79’ Μούζι 3-2, 82’ Μαργαρίτης 4-2

Διαιτητής:  Μαλούτας

Βοηθοί: Ασβεστάρας, Γκόγκος

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: Αποστολίδης, Τσορακλίδης, Ασλάνογλου, Ισλάμι, Πάτρας Π. (29’ Ντινόπουλος), Μούζι, Χασάν (67’ Μπρινιάς), Πάτρας Κ., Τεντσογλίδης, Μαργαρίτης, Γατόπουλος (77’ Καρατάσιος).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ηλιάδης, Χατζηιωαννίδης (79’ Σκεντερίδης), Ιωαννίδης Ζ. (65’ Χαραλαμπίδης), Μωυσίδης, Ιωαννίδης Θ., Δήμου Ι., Δήμου Β., Στυλιανού (65’ Καρυπίδης), Ιωαννίδης Κ. (65’ Κερμανίδης), Ορφανίδης, Καρυπίδης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ντέρμπι με τα όλα του στην Καβάσιλα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές αλλά ισάριθμες φορές η Επισκοπή έφτασε στην ισοφάριση. Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Καβάσιλα σημείωσε δυο γκολ και πήρε τη νίκη με 4-2.

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 0-1

Σκόρερ:  26’ Σκαρλάτος

Διαιτητής: Μαυρίδης

Βοηθοί:  Βαλκάνος, Χρυσόπουλος

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κουτσούκης, Σωτηρίου, Θεοδώρου, Κιουτάχιαλης, Μπάλμι (50’ Παντέλι), Σακαλής Α., Μπουκλάς, Μάρκου, Σακαλής Μ., Μεντεμετζόγλου, Κοτσαγκόγκος.

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: Γαϊτανίδης, Πρόιος (80’ Μουρατίδης), Μούτσιος, Παντζαρτζίδης (58’ Μαζέλιου), Γαϊτανίδης Α. (73’ Δάγγας), Κεχαΐδης, Χατζηγεωργίου, Τηλκερίδης Π., Σκαρλάτος, Τηλκερίδης Δ., Λούρης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο γκολ κρίθηκε το παιχνίδι στην Λυκογιάννη. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στα μέσα του πρώτο μέρους και διατήρησαν το προβάδισμά τους. Η Λυκογιάννη προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Μετά το ματς η Λυκογιάννη έβγαλε ανακοίνωση με την οποία απένειμε τα εύσημα στην διαιτησία για τις αποφάσεις της στο παιχνίδι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-2

Σκόρερ: 2’ Σεπιτάνος 0-1, 5’ Παρηγορίδης 1-1, 8’ Σύρκος 1-2, 25’ Καντερίτσκας 2-2, 29’ αυτογκόλ 3-2

Διαιτητής: Παπαργυρίου

Βοηθοί: Σαμαράς, Τσίτσης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ζήρας, Τσίλης (71’ Κακούδης), Κούτης, Καρούτσος, Παπαδής, Παρηγορίδης, Γαλανός, Καντερίτσκας (90+ Ρόσσιος), Γκογκόπουλος, Γκότσης (76’ Μάκης), Βαρθολομαίος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αντιφάκος, Κατσαράκης, Μήτσικας Αν, Σαράφης, Μπλιάτκας, Σεπιτάνος (55’ Λίγγος), Χαρατσίδης (69’ Σερδαρίδης), Μάνος, Σύρκος (55’ Βαρβέρης), Νικόλοφ (80’ Μπλιάτκας Ι), Μήτσικας Αλ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Και τα πέντε τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίωρο. Ο Ολυμπιακός Νάουσας προηγήθηκε δυο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά ο Αχιλλέας βρήκε λύσεις στην επίθεση, έφτασε στην ισοφάριση και ένα αυτογκόλ του έδωσε προβάδισμα. Παρά τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων μετά το ημίωρο, το 3-2 παρέμεινε και ο Αχιλλέας πήρε τη νίκη.