ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σπουδαίο "τρίποντο" για τον Λουτρό επί του Παλαιοχωρίου
ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Σπουδαίο "τρίποντο" για τον Λουτρό επί του Παλαιοχωρίου

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Λουτρού, που επικράτησε με 3-1 του Άρη Παλαιοχωρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πιο ψυχωμένοι και αποτελεσματικοί, φτάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπάθησε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 25' για τον Λουτρό ο Αναστασόπουλος Δ. του Ε. με πλασαριστό σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Α. Τριανταφυλλόπουλος με συρτό σουτ έγραψε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 81' με πέναλτι του Νατσικόπουλου σε 2-1 και αναπτέρωσαν προσωρινά τις ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Αναστασόπουλος Δ. του Ε. με ένα φοβερό σουτ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτησία: Γκαλαϊτσης (Χαραλαμπίδης, Καπετάνος)

ΛΟΥΤΡΟΣ: Αργιαντόπουλος, Τζιλόπουλος Γ., Τριανταφυλλόπουλος Β., Αναστασόπουλος Δ.Α., Συρόπουλος Κ., Αναστασόπουλος Δ.Ε. (84' Τσιαπανίτης), Αναστασόπουλος Β., Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Στεργιόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος Α.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Μεσσάλας, Γεωργιάδης Ι. (70' Γερόπουλος Ρ.), Γεωργιάδης Δ. (78' Κίτσας Α.), Γκούγκουρας, Ταμπουράς (70' Νατσικόπουλος), Γερόπουλος Γ., Κίτσας Γ. (82' Τορναζάκης), Γκιόκα, Πιστικίδης, Αραμπατζής, Κουτίκας (46' Χότζα).

Ρεπορτάζ: Βασίλης Κωστόπουλος