ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Β' ΕΠΣΗ: Εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη - Το πανόραμα της 9ης "στροφής"

Με τις αναμετρήσεις της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής, συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Β' ΕΠΣΗ - 10η αγωνιστική

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου (15:00)
Ολυμπιακός Νάουσας - Επισκοπή
Ζερβοχώρι - ΑΕΠ Βέροιας
Καβάσιλα - Αγία Βαρβάρα
Αχιλλέας Νάουσας - Καψόχωρα
Ράχιά - Βεργίνα
Πατρίδα - Άχθος Αρούρης
Ρεπό: Λυκογιάννη

Βαθμολογία
1. Ζερβοχώρι 20
2. Καβάσιλα 17
3. Επισκοπή 14
4. Πατρίδα 12
5. Αγ. Βαρβάρα 12
6. Ολυμπιακός Ν. 11
7. Καψόχωρα 11
8. Ραχιά 9
9. Βεργίνα 7
10. Αχιλλέας Ν. 7
11. ΑΕΠ Βέροιας 6
12. Λυκογιάννη 5
13. Άχθος Αρούρης 3

Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής

Αμετάβλητη έμεινε η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Β’ κατηγορία, μετά τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής, την περασμένη Κυριακή.

Στο ντέρμπι της ημέρας, το Ζερβοχώρι άγγιξε τη νίκη στην Επισκοπή αλλά τελικά έφυγε με το 1-1 που μοιάζει με νίκη. Στη Νάουσα, ισόπαλο ήταν και το ματς του Ολυμπιακού Νάουσας με την Καβάσιλα (0-0).

Η Πατρίδα πάλεψε στην Καψόχωρα αλλά στο τέλος έχασε με 3-2. Την ήττα γνώρισε και η Αγία Βαρβάρα στο γήπεδό της από τον Αχιλλέα Νάουσας (1-2). Στην Ραχιά, η ΑΕΠ κέρδισε με 1-0 την Λυκογιάννη.

Τέλος, ο Άχθος Αρούρης σημείωσε την πρώτη του νίκη, κερδίζοντας με 2-0 την Βεργίνα.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-2

Σκόρερ: 30’ Παρηγορίδης 0-1, 41’ Τσιλώνης Π. 1-1, 77’ Παρηγορίδης 1-2

Διαιτητής: Μαλούτας

Βοηθοί: Γκόγκος, Ραφαηλίδης

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Λίβας, Δάμτσιος, Τσιουγγαρής, Σπανός, Τσιλώνης Π., Μοτσιόπουλος, Τσιλώνης Ε., Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Τσαμαλίδης, Δίπλας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μιχαηλίδης, Τσίλης, Κώττης, Καρούτσος, Παπαδής, Παρηγορίδης, Γαλανός, Καντερίτσκας, Τράιος, Γκότσης, Βαρθολομαίος.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο ημίωρο το σκορ αλλά η Αγία Βαρβάρα αντέδρασε άμεσα και πριν το ημίχρονο έφτασε στην ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας πήρε ξανά προβάδισμα αλλά αυτή την φορά η Αγία Βαρβάρα παρά τις προσπάθειες των παικτών της δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 1-1

Σκόρερ: 30’ Παντζαρτζίδης 0-1, 89’ Ιωαννίδης Κ. 1-1

Διαιτητής: Μελτζανίδης

Βοηθοί: Χαλατζιούκας, Καλλιμιώτης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ηλιάδης, Καρυπίδης, Τζιπράκου, Χατζηιωαννίδης, Ιωαννίδης Θ  (51’ Στυλιανού), Χαραλαμπίδης (65’ Ιωαννίδης Κ), Δήμου Ι, Χαλντέντα, Ορφανίδης, Καρυπίδης, Δήμου Β.

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: Γαϊτανίδης, Πρόιος, Μούτσιος, Παντζαρτζίδης (88’ Δάγγας), Κεχαΐδης, Χατζηγεωργίου (69’ Γαϊτανίδης Φ), Τηλκερίδης, Σκαρλάτος (57’ Μπάμπος), Χαραλαμπίδης, Λούρης, Γαϊτανίδης Σ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Ζερβοχώρι πήρε προβάδισμα στο ματς στο ημίωρο της αναμέτρησης και το διατήρησε στο πρώτο μέρος και στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης. Η Επισκοπή όμως έψαξε την ισοφάριση και λίγο πριν το φινάλε δικαιώθηκε η προσπάθειά της.

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ 3-2

Σκόρερ: 18’ Παπαδόπουλος 0-1, 42’ Κουλουμπριτσίδης 1-1, 46’ Ζωγράφου 2-1, 70’ Παπαδόπουλος 2-2, 80’ Καλαμιώτης 3-2

Διαιτητής: Μπέκας

Βοηθοί: Ασβεστάρας, Ζαχαριάδης

ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Γκατζούφας, Ζωγράφος, Μουρατίδης (75’ Κούκλας), Μάρκος, Μουσενίκας, Τζέπης, Στεργιούδης (55’ Βασιλείου), Κουλουμπριτσίδης (75’ Μαρτσέλος), Μπεκτάς, Ζωγράφου, Στεργιόπουλος (55’ Καλαμιώτης).

ΠΑΤΡΙΔΑ: Λίκα, Καλαϊτζίδης, Τούσα (46’ Τσιούχας), Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ορφανίδης, Κώτελης, Τόκας, Καγκελίδης, Σιδηρόπουλος, Βόλκος.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ματς με ανατροπές στην Καψόχωρα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ αλλά λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Καψόχωρα ισοφάρισε και στο ξεκίνημα του β’ μέρους προηγήθηκε με 2-1. Η Πατρίδα ανέκαμψε και έφτασε στην ισοφάριση αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η Καψόχωρα σημείωσε και τρίτο γκολ και πήρε τη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΚΑΒΑΣΙΛΑ 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Μαυρίδης

Βοηθοί: Μπογιατζόγλου, Σαμαράς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Αντιφάκος, Κατσαράκης, Σαράφης, Μπλιάτκας, Σερδαρίδης, Βαρβέρης, Νικόλοφ, Σύρκος, Μάιος, Σεπιτάνος, Σάκκος.

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: Αποστολίδης, Τσορακλίδης, Ασλάνογλου, Ισλάμι, Μούζι, Χασάν (56’ Μπρίνιας), Πάτρας Κ., Τεντσογλίδης, Μαργαρίτης, Γατόπουλος (70’ Καρατάσιος), Ντινόπουλος.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ματς στη Νάουσα. Παρά τις προσπάθειές τους οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στο φινάλε πήραν από έναν βαθμό.

ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ  – ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ 1-0

Σκόρερ:  39’ Κολμπουτσάι

Διαιτητής: Παζαρτσικλής

Βοηθοί: Μουρατίδης, Χαραλαμπίδης

ΑΕΠ: Προδρόμου, Πετρομελίδης, Κουκλανιώτης, Μωυσίδης, Κουτσαντάς, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Κολμπουτσάι, Βαφειάδης, Βόλκος, Παπουλίδης.

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κουτσούκης, Σωτηρίου, Γιούπης, Θεοδώρου, Κιουτάχιαλης  (70’ Μεντεμεντζόγλου), Σακαλής Α., Μπουκλάς, Μάρκου, Κουλούσης (66’ Μαραντίδης), Σακαλής Μ., Κοτσαγκόγκος (69’ Παυλίδης Α).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο γκολ κρίθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΠ με την Λυκογιάννη. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο πρώτο μέρος και συντήρησαν το προβάδισμά τους έως το τέλος. Η Λυκογιάννη προσπάθησε στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΒΕΡΓΙΝΑ 2-0

Σκόρερ:  26' Πελεκίδης, 90+9' Πύρκας

Διαιτητής: Γιαγκιτζόγλου

Βοηθοί:  Ζουρνατζίδης, Τσίτσης

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Μυλωνάς, Τσέος (64’ Αμαραντίδης), Κουβατσίδης, Σιμόνι, Καραγιάννης, Πελεκίδης (78’ Λουκίδης), Στριμπίνος Γ., Στριμπίνος Α. (78’ Χερίδης), Βύζας, Τσιρέλας (78’ Πύρκας), Μεταλλίδης (52’ Κακαβέλας).

ΒΕΡΓΙΝΑ: Ιωαννίδης, Ντέντα, Λιλιόπουλος (70’ Καραγαβριηλίδης), Αηδονίδης, Τσιρέλης, Παπαδόπουλος, Μπλούκας (46’ Κατσαβός), Δελτσίδης, Πεκιαρίδης, Μανωλόπουλος, Ντόβας (90’ Εμμανουηλίδης).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Την πρώτη του νίκη σημείωσε ο Άχθος Αρούρης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος, συντήρησαν σε όλο το παιχνίδι το προβάδισμά τους χωρίς να δεχθούν τέρμα και στις καθυστερήσεις σημείωσαν δεύτερο γκολ που σφράγισε τη νίκη τους. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Τσέος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (19/12/22)