ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γιορτινό φιλικό και πρωτοχρονιάτικο live ο Απόλλων Αγ. Γεωργίου

Εορταστικό φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων και της τωρινής ομάδας, έγινε στο απόγευμα της Πέμπτης (29/12) στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, ενώ μια μέρα αργότερα πραγματοποιήθηκε το πρωτοχρονιάτικο Live της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην επίσημη σελίδα της στο fb:

Φιλική νίκη των Παλαιμάχων του Απόλλων απέναντι στην σημερινή ομάδα.

Σε φιλικό αγώνα που έγινε την Πέμπτη 29.12.22 το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του #Απόλλων επικράτησαν με 5-4 (λίγη σημασία) των Νέων ποδοσφαιριστών, σε ένα αγώνα, που όπως μαρτυρεί και το σκορ, πλούσιο σε φάσεις, ανατροπές, πέναλτι αμφισβητούμενα, κίτρινες και κόκκινες κάρτες (δίλεπτη αποβολή σε πρόεδρο Santini) κόκκινη κάρτα σε επόπτρια, χρήση νέας τεχνολογίας (VAR) σε αμφισβητούμενες φάσεις και πολλά άλλα χάπενινγκ, που έδωσαν όμορφο χρώμα στην εκδήλωση. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση του συλλόγου, σε όλους τους Παλαίμαχος ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, στους νέους αθλητές που βοήθησαν να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και φυσικά στον φίλαθλο κόσμο που στήριξε την εκδήλωση και χειροκρότησε ιδιαίτερα την ομάδα των παλαιμάχων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, με την ομάδα των παλαιμάχων αγωνίστηκαν και ποδοσφαιριστές, που σιγά-σιγά πρέπει μάλλον να ετοιμάζονται για την ομάδα των παλαιμάχων, έχοντας μάλιστα πολύ καλή επίδοση.

Να αναφέρουμε επίσης ότι το εναρκτήριο λάκτισμα για την έναρξη του αγώνα κέρδισαν οι Παλαίμαχοι (εκτιμάται ότι το κέρμα ήταν και από τις δύο πλευρές ίδιο) έγινε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο (τον πρώην φορ) που φυσικά έκανε αισθητή την παρουσία του και στον αγώνα και χρήστηκε μάλιστα σκόρερ από το σημείο του πέναλτι, αφήνοντας "άγαλμα" τον τερματοφύλακα. Διαιτητής της συνάντησης ο Λυμούσης Αντώνης ο οποίος παρότι ήταν "μπανταρισμενος" (προφανώς ξυλοκοπήθηκε σε προηγούμενο παιχνίδι) έδωσε ρεσιτάλ. Ήταν αλάνθαστος και συνεργάστηκε άψογα με τους λιλιπούτειους επόπτες γραμμών και φυσικά με το αρχιδιαιτητή κ. Thomas που ήταν υπεύθυνος του VAR.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, επέλεξαν MVP του αγώνα τον παλαίμαχο γκολκίπερ Βασιλείου Πέτρο, που του απονεμήθηκαν χρυσά γάντια και ευτυχώς... αυτός δεν έκανε...!!!!!

Απόλυτη επιτυχία το πρωτοχρονιάτικο Live

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το Πρωτοχρονιάτικο #live του #Απόλλων Αγίου Γεωργίου που πραγματοποιήθηκε στο #verde_cafe_bar, παρουσία επωνύμων αλλά και αρκετών φίλων της ομάδος.

Οι άνθρωποι του #Απόλλων μετά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, είχαν την ευκαιρία να το "ρίξουν" λίγο έξω και να διασκεδάσουν μακριά από το άγχος των αγώνων. Το μαγαζί ήταν γεμάτο, η εξυπηρέτηση καταπληκτική, τα πανέμορφα κορίτσια και οι baristas ήταν εκεί όταν έπρεπε. Όλα κύλισαν θαυμάσια.

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αποδείχθηκαν άψογοι "οικοδεσπότες" σε μια βραδιά όπου το γλέντι και η διάθεση ήταν άφθονη και η ικανοποίηση μεγάλη από τους παρευρισκόμενους, που διασκέδασαν, διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι σχεδόν τις πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους εκ μέρους της ΕΠΣ Ημαθίας οι κκ Μουχτάρης Χρήστος και Ποζιάδης Ιωάννης. Επίσης παρευρέθηκε και το πρώην μέλος της ΕΠΣΗ και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδος Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας κ. Καλαϊτζιδης Ανδρέας. Ιδιαίτερη επίσης παρουσία και των Αδελφών Καλαϊτζιδη με τη εκλεκτή παρέα, που να σημειωθεί ότι είναι από τους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου.

Το ΔΣ ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν μαζί μας στο live της ομάδος μας και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Υγεία και το νέο έτος 2023 να βρει όλες τις οικογένειες χωρίς προβλήματα.