ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (φωτο)

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, καθώς αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε και έδωσε δώρα στον σύλλογο Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) στη Βέροια.

Αναλυτικά:

Για ακόμα μία φορά ο «Μέγας» έδειξε την κοινωνικά ευαίσθητη πλευρά του!

Σήμερα 3 Ιανουαρίου 2023 αντιπροσωπεία της ομάδας μας μετά από πρωτοβουλία του προέδρου κ.Ανδρέα Καλαϊτζίδη βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) με έδρα τη Βέροια και παρέδωσαν δώρα στις υπεύθυνες του συλλόγου δίνοντας στιγμές χαράς στα παιδιά του συλλόγου που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.

Οι Άγιες Μέρες που διανύουμε είναι αφιερωμένες κυρίως για τα παιδιά και η ομάδα μας πραγματοποίησε ,μια μικρή προσφορά αγάπης για τους πιο μεγάλους αγωνιστές της ζωής.

Τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σπουδαίο έργο του συλλόγου ενώ ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας κ.Δημήτρης Πελτέκης έδωσε ανοιχτή πρόσκληση ώστε τα παιδιά να επισκεφτούν το γήπεδο μας και να παρακολουθήσουν την ομάδα μας όταν αυτή αγωνίζεται.

Σε δήλωση ο κ.Ανδρέα Καλαϊτζίδη αναφέρει:

«Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Αυτές οι άγιες μέρες πρέπει να είναι και είναι αφιερωμένες στα παιδιά και ειδικά σε αυτά που το έχουν λίγο περισσότερη ανάγκη. Εύχομαι πραγματικά η κίνησή μας αυτή να βρει πολλούς μιμητές, είναι κάτι που πραγματικά θα με χαροποιήσει, τέτοιες ενέργειες πρέπει να τις επικροτούμε από όπου και εάν προέρχονται .Ως ''Μέγας'' πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι σκοπός μας είναι να βάζουμε έστω κι ένα λιθαράκι για να χαρίζουμε έστω κι ένα χαμόγελο και πιστεύω ότι σήμερα το καταφέραμε. Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2023 με υγεία για όλο τον κόσμο».