ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρεις χιλιάδες φίλαθλοι σε ερασιτεχνικό αγώνα της Ημαθίας! (φωτο)

Κατακλείστηκε από τρεις και πλέον χιλιάδες φιλάθλους το γήπεδο της Αγκαθιάς, στο προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2007-2008 για την Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο μεγάλο ντέρμπι που θα έκρινε τον πρωταθλητή, η Νίκη Αγκαθιάς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον ΦΑΣ Νάουσα και "σφράγισε" την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, πανηγυρίζοντας την άνοδο της στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα!

Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες ήταν εκρηκτική, με φιλάθλους από όλη την Ημαθία να δίνουν το παρών για να παρακολουθήσουν αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, ενώ δεν έλειψαν και κάποια παρατράγουδα!

Αγωνιστικά, το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με λίγες καλές φάσεις, δυνατές μονομαχίες, αρκετή ένταση και το τελικό 0-0 να βρίσκει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους.

Διαιτητές: Μαντάκης, Ασβεστάρας, Κότσυβας.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Νίκος Παπανώτας): Κωτσιόπουλος, Πολυζόπουλος Κ.Γ., Στουγιαννόπουλος, Χαλκιάς, Σάλιβαν, Κατσουγιαννόπουλος, Πολυζόπουλος Κ.Α., Διτσόλας, Μοσχόπουλος (48' Γατόπουλος), Γερμανίδης (57' Γιδαρόπουλος), Χατζόπουλος (78' Παπανώτας) 

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Κώστας Αραμπατζής): Καρασαββίδης, Παπατάνος (54΄ Γκόγκας), Παπαπέσιος, Τουμαράς, Τεληγιαννίδης (75΄ Διάκογλου), Σίμος, Καρούτσος, Τρούπκος (62΄ Γιουρόπουλος), Παραστατίδης, Κωνσταντινίδης, Ντζιάνιτς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι