ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκλογές για νέα διοίκηση στον ΦΑΣ Νάουσα

Σε εκλογές οδηγείται ο ΦΑΣ Νάουσα, μιας και η προηγούμενη διοίκηση λόγω και των οικονομικών δυσκολιών, δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει στην ιστορική ομάδα.

Έτσι, την Παρασκευή 21 Ιουνίου (8μμ) θα γίνει στην αίθουσα «Βέτλανς» η γενική συνέλευση των «κυανόλευκων» και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθούν μία εβδομάδα αργότερα (28/6).

Ευχή όλων είναι να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και ο ΦΑΣ να μπορέσει να συνεχίσει ακόμα πιο δυνατός την πορεία του.

Η προηγούμενη διοίκηση ανέλαβε μια αποστολή, να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί πριν δύο χρόνια και έκανε τεράστιες προσπάθειες, κράτησε την ομάδα ζωντανή και βοήθησε όσο μπορούσε, φέρνοντας εις πέρας το έργο της βάση των δεδομένων που υπήρχαν.

Από εδώ και πέρα φαίνεται πως ξημερώνει μια καινούργια μέρα στα διοικητικά των «κυανόλευκων». Έχουν γίνει κάποιες επαφές με πρώην παράγοντες (ακούστηκε και το όνομα του παλιού προέδρου Αποστόλη Μπέκα), όμως δεν βγήκε «λευκός καπνός».

Δεδομένο είναι ότι τη νέα χρονιά, με όποιον τρόπο κι αν ξεκινήσει αυτή και με όποιο διοικητικό σχήμα προκύψει, η ομάδα της Νάουσας θα βασιστεί σε νέα παιδιά, κυρίως από την ακαδημία των Κοτσιάμπαση - Πέιου. Αυτό που μένει είναι να υπάρξουν όσο πιο σύντομα εξελίξεις στα διοικητικά, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου