ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Θολό τοπίο» στα διοικητικά του ΦΑΣ Νάουσα!

Θολό παραμένει το τοπίο όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις του ΦΑΣ Νάουσα.

Λίγες ώρες πριν την 2η Γενική Συνέλευση (στην πρώτη δεν υπήρξε απαρτία), που θα γίνει την Παρασκευή 28/06 στις 8μμ στην αίθουσα «Βέτλανς», δεν υπάρχει καμία ένδειξη για κάποια θετική εξέλιξη, ώστε να μπει η ιστορική ομάδα σε έναν προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι το μέχρι πρότινος Δ.Σ. των «κυανόλευκων» δεν επιθυμεί να συνεχίσει, καθώς από τη μία θεωρεί ότι επιτέλεσε το έργο του τα δύο αυτά χρόνια, ενώ από την άλλη οι οικονομικές δυνατότητες των ανθρώπων που το αποτελούν δεν τους επιτρέπουν να συνεχίσουν. Κάτι που είναι απόλυτα σεβαστό, αν και ο φίλαθλος κόσμος θα επιθυμούσε να παραμείνουν στο τιμόνι της ομάδας.

Επομένως, ο ΦΑΣ θα πρέπει να βρει κάτι καινούργιο, το οποίο δυστυχώς με τις μέχρι τώρα κρούσεις και επαφές που έχουν γίνει με διάφορους παράγοντες, δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Μακάρι στην συνεδρίαση της Παρασκευής να εμφανιστούν κάποιοι που θα ενδιαφερθούν να αναλάβουν τις τύχες των «κυανόλευκων» και να βγάλουν την ομάδα από το διαφαινόμενο αδιέξοδο, διαφορετικά ο επόμενος δρόμος θα είναι το πρωτοδικείο που εκ των πραγμάτων θα οδηγηθεί εκεί ο ΦΑΣ.

Τέλος, ένα κάλεσμα που έγινε από τους φιλάθλους για γενική συστράτευση προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη και προς τον Δήμο της πόλης, ώστε να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, μάλλον και αυτό φαίνεται να πέφτει στο κενό!

Έτσι, η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής αποκτά μεγάλη κρισιμότητα για την ιστορική ομάδα και ευχή όλων είναι να μην επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και να προκύψει λύση στα διοικητικά της Νάουσας.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου