ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΑΣ Νάουσα: Συγκροτείται η διοίκηση και ξεκινάει ο προγραμματισμός

Την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συνάντηση των νεοεκλεγέντων μελών της διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα, με βασικό θέμα την κατανομή αξιωμάτων, ενώ θα συζητηθούν και διάφορα άλλα θέματα.

Βάση των δεδομένων, οι περισσότερες θέσεις του νέου Δ.Σ. είναι γνωστές. Σύμφωνα με εκτίμησή μας, όσον αφορά την θέση του προέδρου, θα προταθεί ο κ. Παπακώτας, ένας άνθρωπος που για πρώτη φορά εμπλέκεται στα διοικητικά του ΦΑΣ και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης.

Την θέση του γενικού αρχηγού και υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, και πάλι σύμφωνα με εκτίμησή μας, θα αναλάβει ο Σάκης Παπατάνος, λόγω εμπειρίας και γνώσης των καταστάσεων. Άλλωστε, αποτέλεσε την «ψυχή» της απερχόμενης διοίκησης και η παρουσία του σε αυτό το πόστο ήταν πολύτιμη.

Τέλος, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, οι «κυανόλευκοι» προσανατολίζονται σε προπονητικό δίδυμο Κοτζάμπαση - Πέιου, ενώ στο βάθος υπάρχει πάντα και περίπτωση συνέχισης της συνεργασίας με τον Γιάννη Κερλίδη, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και κάποιο άλλο όνομα.

Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός με το ξεκαθάρισμα του έμψυχου υλικού της ομάδας.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου