ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του ΦΑΣ Νάουσα και τη νέα αγωνιστική σεζόν

Πρωταγωνιστικός θα είναι ο ρόλος του ΦΑΣ Νάουσα και τη νέα αγωνιστική σεζόν, σύμφωνα με όλο τον προγραμματισμό αλλά και την ιστορία της ομάδας.

Η δυναμική του «κυανόλευκου» ρόστερ, από την στιγμή που παρέμεινε σε αρκετά μεγάλο βαθμό ο περσινός κορμός, αλλά και οι εμπειρίες που απέκτησαν αρκετοί νεαροί που χρησιμοποιήθηκαν στο περσινό πρωτάθλημα, δείχνουν ότι η Νάουσα θα παρουσιαστεί δυνατή και θα έχει την απαραίτητη συνοχή, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει μια ομάδα που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο διοικητικό κομμάτι, η εμπειρία αυτών που παρέμειναν από το Δ.Σ. των δύο τελευταίων ετών και ο ενθουσιασμός των καινούργιο προσώπων (όπως πχ ο νέος πρόεδρος Γιάννης Κόμνης), όπως επίσης και η παρουσία του Σάκη Παπατάνου από την θέση του Γενικού Αρχηγού, ο οποίος  είναι η «ψυχή» και ο άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι ακόμα ένα στοιχείο που εγγυάται υψηλούς στόχους.

Το προπονητικό τιμ με ηγέτη τον Γιάννη Κερλίδη, που παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας, είναι επίσης ένα ατού για τη Νάουσα, καθώς η εμπειρία του είναι δεδομένη, γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και η παρουσία του θα συμβάλει καθοριστικά.

Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, μετά το πρώτο βήμα ανανέωσης συνεργασίας με τους περισσότερους παίκτες της προηγούμενης χρονιάς, η Νάουσα κινείται για την απόκτηση 3-4 ακόμη ποδοσφαιριστών που ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί και οι επαφές είναι σε πολύ καλό δρόμο (τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η απόκτησή τους), για να ολοκληρωθεί με αυτό τον τρόπο όλο το κομμάτι του ρόστερ, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29 Ιουλίου ή το αργότερο στις αρχές Αυγούστου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κυκλοφόρησαν κάρτες διαρκείας και οι φίλαθλοι ήδη κινούνται προς την απόκτησή τους, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα, εκτιμώντας και την προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση.

Λάκης Λαζάρου