ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φίλιππος Μελίκης: Ανανέωσε και ο Λίπε – Ξεκινάει η προετοιμασία

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Λίπε ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης, κάνοντας γνωστή και την ημερομηνία έναρξης της φετινής προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά:

Ο Φίλιππος Μελίκης ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αντώνη Λίπε.

Η προσφορά του στον σύλλογο, η εργατικότητα και ο άψογος χαρακτήρας του ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν ώστε να ανανεώσουμε την συνεργασίας μας.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο αμυντικό με εμπειρία και πλούσιες παραστάσεις που προσδίδει ασφάλεια και ηρεμία με το στυλ του και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει με την ομάδα μας,

Ο 23χρονος (1/1/2001) Αντώνης Λίπε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για λογαριασμό των ΓΑΣ Ροδοχωρίου,Νίκη Αγκαθίας και Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Το Δ.Σ του εύχεται καλή σεζόν, γεμάτη επιτυχίες!

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φίλιππου Μελίκης ενημερώνει το τεχνικό επιτελείο τους αθλητές και τους φίλους της ομάδας μας ότι αύριο Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 8μ.μ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου μας η πρώτη συνάντηση γνωριμίας ενώ οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα παραλάβουν και το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Στην συνέχεια και στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων σύσσωμη η οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης θα επισκεφτεί καφετέρια της περιοχής.

Παράλληλα ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 και ώρα 7μ.μ στο γήπεδο της Μελίκης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη “πρώτη” και η έναρξη της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Ντάμτσιου.