ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απέκτησε Κούβαρο ο Φίλιππος Μελίκης! - Ανανέωσαν δύο νεαροί

Σημαντική ενίσχυση στην γραμμή κρούσης για τον Φίλιππο Μελίκης, ο οποίος απέκτησε τον 25χρονο επιθετικό Μανώλη Κούβαρο, που αγωνιζόταν στον Κεραυνό Επισκοπής.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πιο αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φίλιππου Μελίκης, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Μανώλη Κούβαρο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Ο 25χρονος (23/10/1999) ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο χώρο της επιθετικής γραμμής με δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες και αποκτήθηκε για να δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα μας.

Πρόκειται για μία λύση "πολυτελείας", καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και Φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα, χωρίς όμως να υστερεί στο δημιουργικό κομμάτι.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία Βέροιας και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Βεργίνα, Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας ενώ την σεζόν 2023-2024 αγωνίστηκε για λογαριασμό του Κεραυνού Επισκοπής τερματίζοντας στην δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ πετυχαίνοντας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής 14 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και με την εμπειρία και την αξία του, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΥΣ

Η διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με ακόμη δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, προχωρώντας παράλληλα και στην προώθηση δύο αθλητών από την Ακαδημία στην ανδρική μας ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα την φανέλα του Φίλιππου Μελίκης θα φορά και την νέα αγωνιστική σεζόν και υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Ντάμτσιου ο 16χρονος (5-2-2008) επιθετικός, Καραβαδές Θοδωρής και ο 15χρονος (26/2/2009) τερματοφύλακας Ζέρβας Ηλίας

Ο Φίλιππος Μελίκης ρίχνει το βάρος και στην ανάδειξη των νεαρών αθλητών που προέρχονται κυρίως από τα τμήματα υποδομής των Ακαδημιών του συλλόγου, με στόχο να πλαισιώσουν με επιτυχία και μελλοντικά με βασικό ρόλο την ανδρική ομάδα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Κομνηνάκης Αναστάσιος, (αμυντικός,25/10/2007) και ο Μπαρτζωκας Παύλος (αμυντικός,27/2/2009) θα αποτελέσουν παίκτες της πρώτης ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ένταξή των δύο ποδοσφαιριστών στην «πρώτη» ομάδα έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την προτεραιότητα που δίνει η ομάδα μας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές!

Τους ευχόμαστε καλή καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία αλλά και ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες!