ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έναρξη προετοιμασίας και μεταγραφές στον Εθνικό Ράχης

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν  πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα (19/8) ο Εθνικός Ράχης, υπό τις οδηγίες των προπονητών Ραφαήλ Φωτιάδη και Γιώργου Σιδηρόπουλου.

Παράλληλα, η ομάδα της Ραχιάς ανακοίνωσε και τις πρώτες τρεις μεταγραφές της, αποκτώντας τους Πιλιτσίδη, Αλιμέτα και Τσιούντα.

Αναλυτικά:

Ο Εθνικος Ραχης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Μιλτου Πιλιτσιδη , ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ακαδημια Ποδοσφαιρου Βεροιας. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σάκη Σίμπο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Καλωσορίζουμε τον Μίλτο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο Εθνικος Ραχης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού μεσοαμυντικού Αρμαντο Αλιμετα , ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απολλων Αγιου Γεωργιου. Καλωσορίζουμε τον Αρμαντο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο Εθνικος Ραχης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τσιούντα , ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Θύελλα Σταύρου. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!