ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικό 2-0 της Μελίκης επί του Αγίου Γεωργίου

Τη νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε ο Φίλιππος Μελίκης επί του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (24/8).

Το σχετικό δελτίο τύπου της ομάδας της Μελίκης αναφέρει:

Φιλική νίκη πέτυχε ο Φίλιππος Μελίκης με 0-2 απέναντι στον αξιόμαχο Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα σε συνθήκες αφόρητης ζέστης.

Η ομάδα μας φανερά κουρασμένη από την προετοιμασία δεν κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.Παρολα αυτά το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αφού οι παίκτες μας σπατάλησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Για το Φίλιππο έπαιξαν οι:Αργυρόπουλος, Δημητρούσης, Λίπε, Γαλόπουλος, Θεοδώρου, Κίρτσογλου, Κουσουλάκης, Μπιγκάνος, Κούβαρος, Μουστάκας, Πιπιλιάρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πάνου, Τζακέρι, Βουδούρης, Πίτσης, Λίβας, Θεοχαρόπουλος, Μπουκουβάλας, Ρούμογλου, Καραβαδές, Μπαρτζώκας.

Απόντες ήταν οι Γεωργίου, Ράδης, Μαραβελάκης, Κομνηνάκης και Ζέρβας.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν στο 60' ο Μπουκουβάλας με υποδειγμάτων πλασέ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και πάσα του Γαλόπουλου και στο 88' με κεφαλιά ο 16χρόνος Ρούμογλου μετά από κόρνερ του συνομήλικού του Θεοχαρόπουλου.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για το Φίλιππο το επόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας.