ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Κοίταξε στα μάτια τον Καμπανιακό αλλά έχασε η Νάουσα (φωτο - βίντεο)

Στα μάτια κοίταξε τον Καμπανιακό της SL2 η ομάδα της Νάουσας, η οποία γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 0-2, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι περίπου 1500 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νάουσας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κουτσογιάννης, είδαν ένα αρκετά καλό ματς, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την ανωτερότητά τους και να σκοράρουν δύο φορές στο πρώτο μέρος, με τους Γαρύφαλο και Κωτσόπουλο, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη τους.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ήταν ανταγωνιστική όσο μπορούσε και ιδιαίτερα στην επανάληψη, με όσες δυνάμεις και όση δυναμική διαθέτει απέναντι σε μια ομάδα δύο κατηγοριών παραπάνω. Το δείγμα που άφησε στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι ήταν σίγουρα θετικό και να αποτελεί παρακαταθήκη δυναμικής για το τί θα ακολουθήσει, αφού η βασική της διεκδίκηση είναι το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Να σημειωθεί πως θα γίνουν και δύο ακόμη προσθήκες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ των «κυανόλευκων», βοηθώντας σε κάποιες θέσεις που βάση εικόνας και προπονητή χρειάζονται.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

20’ Καλά εκτελεσμένο φάουλ από τον Τούφα, ο Καραγιάννης στην "καρδιά" της αντίπαλης άμυνας δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τους γηπεδούχους

22’ Ο Γαρύφαλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ (το οποίο ήταν αυστηρό) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωστογλίδη που ξεγελάστηκε, γράφοντας το 0-1 για τον Καμπανιακό!

34’ Σουτ του Καθάριου μέσα από την περιοχή της Νάουσας, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κωστογλίδη.

38’ Ο Τούφας έδιωξε σωτήρια τη μπάλα προ του Γαρύφαλου που ετοιμαζόταν να σουτάρει από πλεονεκτική θέση!

39’ Ο Κωτσόπουλος μπήκε ανάμεσα σε Κωστογλίδη και Αργυρίου που δεν συνεννοήθηκαν σωστά και με σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2 για τον Καμπανιακό!

41’ Μετά από κόρνερ του Τούφα και κακή έξοδο του Γιακουμή, η μπάλα κατέληξε στον Μεληκιώτη που έκανε το πλασέ από κοντά αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί του Καμπανιακού πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος!

43’ Μπροστινή μπαλιά για τον Κωτσόπουλο, αυτός πλάσαρε τον Κωστογλίδη αλλά η μπάλα "σταμάτησε" στο δεξί δοκάρι της εστίας του, ενώ στην εξέλιξη της φάσης και πάλι ο Κωτσόπουλος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

47’ Ο Ντουμάνης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων αλλά σούταρε άσχημα μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.

54’ Ανατροπή του Τσιάμπα μέσα στην περιοχή ενώ ετοιμαζόταν να σκοράρει, ο διαιτητής αντί για πέναλτι δίνει κόρνερ!

57’ Μετά από κόρνερ, ο Μεληκιώτης έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στη συνέχεια να καταλήξει άουτ!

63’ Ωραία προσπάθεια του Παπαδόπουλου που μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Καμπανιακού αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε από τον Παπαστεργιανό σε κόρνερ!

74’ Σουτ του Έππα απέκρουσε ασταθώς ο Κωστογλίδης, ο Φροσύνης πήρε στη συνέχεια την κεφαλιά αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Νάουσας!

Με παράπονα άφησε τους Ναουσαίους η διαιτησία του Δρακίδη από την Ξάνθη, ο οποίος είχε βοηθούς τους Δανδανόπουλο (Ξάνθης) και Ζήρδα (Δράμας).

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Γιάννης Κερλίδης): Κωστογλίδης, Τούφας (77’ Χύσα), Κυριακίδης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος (77’ Πίτος), Τσιάμπας (58’ Βακαλίδης), Ασλαμπάλογλου, Καραγιάννης (69’ Τσακίρης), Φασίδης, Παντζαρτζίδης (58’ Φωτόπουλος), Μεληκιώτης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλος, Εππας, Κολλαράς, Καθάριος (70’ Μάνιος), Γιακουμής, Φροσύνης (80’ Μποζίδης), Κωτσόπουλος, Ντουμάνης (86’ Καλπακίδης), Σέχου (86' Βοσκόπουλος), Παπαστεριανός.

σχόλιο αγώνα: Λάκης Λαζάρου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ…