ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η Νάουσα, 2-0 τα Τρίκαλα (φωτο)

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ η Νάουσα, που επικράτησε εντός έδρας με 2-0 των Τρικάλων.

Οι «κυανόλευκοι», έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση, έφτασαν στη νίκη με δύο τέρματα του Μεληκιώτη, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και μεγαλύτερο σκορ αν ήταν πιο εύστοχοι και τυχεροί στις τελικές τους προσπάθειες, έχοντας μάλιστα απέναντί τους και έναν τερματοφύλακα (Παπαδόπουλος) που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις!

Από την πλευρά της η ομάδα των Τρικάλων προσπάθησε για το καλύτερο, έπαιξε με δύναμη και πάθος, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία των γηπεδούχων.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι, παρουσία αρκετών φιλάθλων, με μοναδική παραφωνία την διαιτησία που έκανε πολλά λάθη.

Να σημειωθεί ότι το ματς άργησε να ξεκινήσει λόγω ενός θέματος με τα δελτία των ποδοσφαιριστών.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

21’ Μπαλιά του Τούφα για τον Μεληκιώτη, αυτός έπιασε μονοκόμματο γυριστό σουτ αλλά έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος!

28’ Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Τούφα – Φασίδη, παράλληλη σέντρα του τελευταίου στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου ο Μεληκιώτης πετάχτηκε και με ωραίο γυριστό σουτ έγραψε το 1-0!

32’ Καλό σουτ του Φωτόπουλου από πλάγια θέση, σωτήρια απόκρουση του Παπαδόπουλου.

42’ Ο Τσιάμπας πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

44’ Απειλή για τα Τρίκαλα όταν μετά μπροστινή μπαλιά του Αλμπανίδη, ο Ριζόπουλος από θέση οφσάιντ έφυγε και πλάσαρε, αλλά απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Κωστογλίδης!

51’ Ωραία μπαλιά του Τούφα για τον Μεληκιώτη, αυτός απέφυγε αντίπαλο και πλάσαρε ιδανικά για το 2-0!

64’ Δυνατό ευθύβολο σουτ του Φασίδη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος.

88’ Ακυρώθηκε καθαρό γκολ των γηπεδούχων, όταν ο Καραγιάννης έδωσε στον Μεληκιώτη, αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον α’ βοηθό χωρίς να καταλάβει κανένας το γιατί!

Διαιτησία: Μαυρίδης, Ασβεστάρας, Γαβράς.

ΝΑΟΥΣΑ: Κωστογλίδης, Βακαλίδης, Αργυρίου, Κυριακίδης, Πίτος, Τούφας (65’ Καραγιάννης), Φωτόπουλος (70’ Τζιμουλίκος), Τσιάμπας (76’ Χιονίδης), Ασλαμπάλογλου, Φασίδης, Μεληκιώτης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Βολονάκης, Τσακιρίδης (70’ Χεράκης), Ιορδανόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Κουκουσίτσας (80' Νικολόπουλος), Αλμπανίδης, Μπρίνιας (60’ Κούτσιας), Μάρκου (60' Κουτσιάδης), Βουλγαράκης, Ριζόπουλος (60’ Αθανασιάδης).

Λάκης Λαζάρου