ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α’ ΕΠΣΗ: Επιβλητική πρεμιέρα για τη Μελίκη, 6-2 στο Διαβατό! (φωτο)

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φίλιππος Μελίκης στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΗ, συντρίβοντας εκτός έδρας τον Ατρόμητο Διαβατού με 6-2!

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήταν ανώτερη και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό της, ανοίγοντας το σκορ στο 12’ με τον Πιπιλιάρη. Στο 25’ ο Μπουκουβάλας έγραψε το 0-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα βρήκε και πάλι δίχτυα ο Πιπιλιάρης (0-3), με τον Μπουκουβάλα να σκοράρει ξανά στο 40’ γράφοντας το 0-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, μειώνοντας γρήγορα σε 1-4 με τον Χαλβατζή και λίγο αργότερα σε 2-4 με τον Τσιολάκη, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και με δύο ακόμη γκολ των Δημητρούση (70’) και Θεοχαρόπουλου (90’), έφτασαν στο τελικό 2-6!

Διαιτητές: Ρηγοπούλος (Γκόγκος, Παζαρτζικλής)

ΔΙΑΒΑΤΟΣ (Αργυρίου): Ματελόπουλος, Στουγιαννίδης, Χαλβατζής (87’ Χολέβας), Σολάκογλου, Νανόπουλος, Αλαμπορινός (46’ Γιαννόπουλος), Σιδηρόπουλος, Τιφλίδης Μ, Πετράκος (27’ Μουρατίδης), Κουκουτσίκας (60’ Δαληγγάρος ), Ταγκαλίδης (46’ Τσιολάκης).

ΜΕΛΙΚΗ (Ντάμτσιος): Τζακέρι, Δημητρούσης, Λίπε (63’ Γεωργίου), Γαλόπουλος, Τερζής, Κιρτσόγλου, Λίβας (75’ Θεοχαρόπουλος), Μπιγκάνος (75’ Κονσουλάκης), Μπουκουβάλας, Μουστάκας (63’ Κουβάρος), Πιπιλιάρης (84’ Καραβαδές).

Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…