ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Πέρασε από το Μακροχώρι ο Κοπανός στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας (φωτο)

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Μακροχώρι και τον Κοπανό αποδείχθηκε μια σφιχτή και γεμάτη αγωνία αναμέτρηση, όπου η κάθε στιγμή είχε τη σημασία της.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, αλλά ο Κοπανός πήρε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν κέρδισε πέναλτι στα πρώτα λεπτά. Ωστόσο, ο εκτελεστής δεν κατάφερε να βρει τον στόχο, χάνοντας έτσι μια χρυσή ευκαιρία να προηγηθεί νωρίς και να βάλει πίεση στους αντιπάλους του.

Η αναμέτρηση παρέμεινε ισορροπημένη μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με το Μακροχώρι να προσπαθεί να επιβληθεί, αλλά χωρίς να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Όμως, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Τηλκερίδης κατάφερε να σπάσει τον αρνητικό κύκλο για τον Κοπανό, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με σκορ 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Μακροχώρι βγήκε στην αντεπίθεση, πιέζοντας για την ισοφάριση. Όμως παρά την πίεση και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, η άμυνα του Κοπανού παρέμεινε σφιχτή και αποτελεσματική, καταφέρνοντας να διατηρήσει το προβάδισμα.

Τελικά, ο Κοπανός απέσπασε μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη, επιβεβαιώνοντας την καλή του πορεία και αφήνοντας τους γηπεδούχους με απογοήτευση. Η αναμέτρηση αυτή αναμένεται να προσφέρει υλικό για συζητήσεις και ανάλυση, καθώς και στους φιλάθλους και στους προπονητές των δύο ομάδων.

Διαιτητής: Μπογιατζόγλου (Νατσιούρας, Ζαχαριάδης)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ (Γ. Απόσογλου): Διαμαντόπουλος, Κοντογιάννης, Μυλωνάς, Φωτόπουλος, Ψάλτης (81’ Θεοχαρόπουλος), Φιλιππίδης (64’ Νεστορόπουλος), Βύζας, Χασιώτης (64’ Βήτος ), Κωστογλίδης, Χατζηγεωργίου (88’ Κατσαμπέρης), Τσικανόπουλος (46’ Γιάννινας).

ΚΟΠΑΝΟΣ (Χρ. Μποζίνης): Καραμίχος, Τζιβάρας, Σαμαράς, Μποζίνης, Παπαδόπουλος, Ορμανίδης, Λύτης (46’ Δρενοβιάδης), Ίντος (80’ Γατουρτζίδης), Χατζόπουλος, Τηλκερίδης (78’ Νατσιούλας), Λούρης (88’ Ορφανίδης).

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα του αγώνα…