ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΗ

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, συνεχίζεται το Σάββατο (5/10, 16:00) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Τα «φώτα» πέφτουν στο γήπεδο του Μακροχωρίου, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Βέροια, σε ένα ματς που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών φιλάθλων. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πρόσφατα σε φιλικό παιχνίδι (φωτο), στο οποίο επικράτησαν δύσκολα με 1-0 στο φινάλε οι «κυανέρυθροι».

Η έτερη πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μελίκη αγωνίζεται στο γήπεδό της κόντρα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της νίκης, αν και οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τον πρώτο ή τους πρώτους βαθμούς τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΦΑΣ Νάουσα, μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, καθώς υποδέχεται την ομάδα της Πατρίδας και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να φτάσει στο «τρίποντο».

Τέλος, αμφίρροπα αναμένονται τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής, αυτά μεταξύ Καψόχωρας - Κοπανού και Σταυρού - Τρικάλων.

Α’ ΕΠΣΗ - 3η αγωνιστική

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 (16:00)

Μακροχώρι – Βέροια
Νάουσα – Πατρίδα
Καψόχωρα – Κοπανός
Μελίκη – Αγ. Γεώργιος
Σταυρός – Τρίκαλα
Ρεπό: Διαβατός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μελίκη 6
2. Βέροια 6
3. Σταυρός 3
4. Νάουσα 3
--------------------
5. Κοπανός 3
6. Καψόχωρα 3
7. Μακροχώρι 3
8. Τρίκαλα 3
9. Πατρίδα 0
10. Διαβατός 0
11. Αγ. Γεώργιος 0

* Νάουσα και Πατρίδα έκαναν το ρεπό τους