ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απέκτησε 21χρονο μεσοεπιθετικό ο Φίλιππος Μελίκης

Την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Νίκου Μωυσίδη ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη νέα μεταγραφική προσθήκη του 21χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, Νίκου Μωυσίδη, ο οποίος έρχεται με σημαντική εμπειρία από την ΑΕΠ Βέροια, Κ19 της Βέροιας, Νίκη Αγκαθιάς και Αετό Λουτρών.

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη, που διαθέτει την τεχνική κατάρτιση και την ικανότητα να δημιουργεί φάσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τους υπόλοιπους επιθετικούς.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεχώρισε από νωρίς με τις εμφανίσεις του, αποδεικνύοντας πως μπορεί να συνεισφέρει στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και να τελειώνει φάσεις με αυτοπεποίθηση. Με την ταχύτητα, την τεχνική και τη δημιουργική του ικανότητα, αναμένεται να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας τη φετινή σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό στην οικογένεια τoυ Φίλιππου Μελίκης και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και όμορφες στιγμές στο γήπεδο!

ΓΕΥΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου παρέθεσε γεύμα ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι, αλλά και ως επιβράβευση για τη μέχρι τώρα αήττητη πορεία της ομάδας μας. 

Το παρών έδωσαν ο προπονητής μας κος Γιώργος Ντάμτσιος, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και φίλοι της ομάδας μας.

Πρόκειται για μια κίνηση που ενισχύει την ομαδικότητα και το θετικό κλίμα, δίνοντας επιπλέον κίνητρο στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. 

Το γεύμα αυτό σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της διοίκησης προς την ομάδα ενόψει του σημαντικού αγώνα που ακολουθεί, ενώ παράλληλα γιορτάστηκε και η σταθερή επιτυχία και η αφοσίωση των ποδοσφαιριστών.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 16 Οκτωβρίου 2024, η ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φίλιππου Μελίκης με θέμα τη διατροφή και τη σημασία της στον αθλητισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στο ποδόσφαιρο. 

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον τόσο αθλητών όσο και προπονητών, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τη διατροφική υποστήριξη που απαιτείται για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων στον αθλητισμό. 

Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο διακεκριμένος διαιτολόγος-διατροφολόγος κ. Αθανάσιος Τόπης, ο οποίος με το επιστημονικό του υπόβαθρο ανέλυσε πώς η σωστή διατροφή μπορεί να ενισχύσει την απόδοση των αθλητών και να συμβάλει στην πρόληψη τραυματισμών.

Ο κ. Τόπης, κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc) στην ειδική αγωγή, τόνισε τη σημασία της προσαρμοσμένης διατροφής στις ανάγκες κάθε αθλητή και εξήγησε πώς διαφορετικά διατροφικά πλάνα μπορούν να ενισχύσουν την ενέργεια, την αντοχή και την αποκατάσταση μετά από έντονες προπονήσεις ή αγώνες. 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις σύγχρονες διατροφικές πρακτικές που ενισχύουν την αντοχή και μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμών.

Η ημερίδα έκλεισε με συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν συγκεκριμένες συμβουλές και κατευθύνσεις που θα ενισχύσουν την καθημερινή διατροφή τους, είτε πρόκειται για ερασιτέχνες είτε για επαγγελματίες αθλητές.