ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με μια απουσία ο Φίλιππος Μελίκης υποδέχεται τη Βέροια

Τη Βέροια υποδέχεται το Σάββατο (19/10) ο Φίλιππος Μελίκης, στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στο γήπεδο της Μελίκης τη Βέροια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αγώνα, καθώς οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Ντάμτσιου θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει ένα από τα πιο αξιολογά ρόστερ της κατηγορίας.

Η Βέροια, με το βαθύ και έμπειρο ρόστερ της, αποτελεί έναν ισχυρό αντίπαλο. Ωστόσο, η ομάδα μας έχει αποδείξει την αγωνιστικότητά της και την ποιότητά της μέσα από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας δίκαια την κορυφή της βαθμολογίας.

Με όπλο το πάθος και την τακτική προσέγγιση του προπονητή μας, οι παίκτες μας θα παλέψουν για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής μας Γιώργος Ντάμτσιος δήλωσε για την αναμέτρηση του Σαββάτου:

''Το Σάββατο παίζουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι για φέτος, καθώς η Βέροια είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολλούς και αξιόλογους παίχτες όμως έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και στις δυνατότητες τους και είμαι 100% σίγουρος ότι θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να πετύχουμε μια ιστορική νίκη.

Εμείς σεβόμαστε την ιστορία και την ομάδα της Βέροιας όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και γιατί όχι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Προσκαλώ όλους τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο γήπεδο και να γίνουν ο 12ος παίκτης μας στον κρίσιμο αγώνα απέναντι στη Βέροια. Η στήριξή τους από την κερκίδα είναι πολύτιμη και μπορεί να δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειάζονται οι παίκτες μας για να κατακτήσουν τη νίκη.''

Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα μας είναι η απουσία λόγω τραυματισμού του Χάρη Δημητρούση ενώ στην διάθεση του προπονητή μας βρίσκεται και το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα,Νίκος Μωυσίδης.

Όλοι οι φίλαθλοι καλούνται να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας, καθώς πρόκειται για έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά!