ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βαριά ποινή στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για το ματς με Ειρηνούπολη!

Βαριά ποινή επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, θεωρώντας τον υπαίτιο για την διακοπή του αγώνα με την Ειρηνούπολη στο Αγγελοχώρι.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας μηδενίστηκε στον αγώνα με την Ειρηνούπολη και της αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής και 5 βαθμοί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Τέλος της επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, γιατί αποχώρησε από το γήπεδο, πριν την κανονική λήξη του αγώνα, ενώ κλήθηκε σε απολογία, όπως και η Ειρηνούπολη, για τα επεισόδια που έγιναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας:

Απο την Πειθαρχικη Επιτροπη της Ε.Π.Σ. Ημαθίας επιβληθηκαν οι κατωθι ποινες στους αποβληθεντες ποδ/στες του ΣΑΒΒ/ΚΟΥ 17 & 18.1.15:

1.-ΠΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ Χ.(ΜΕΛΙΚΗΣ) 3 αγων.ημ.& 30 Ευρω

2.-ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Π.(ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ) 4 αγων.ημ.& 40 Ευρω

3.-ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΝΤΑΣ Δ.(ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ) 1 αγων.ημ.& 10 Ευρω

4.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.(ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ) 4 αγων.ημ.& 40 Ευρω

Επισης η Επιτροπη αποφασισε να καλεσει σε απολογια:

1.-Τον εκπροσωπο του σωματειου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ για υβριστικη και απειλητικη συμπεριφορα του κατα του διαιτητη, στον αγωνα της 17.1.15 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ.

2.-Το σωματειο Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ για ριψη πλαστικου μπουκαλιου με νερο κατα του Α΄βοηθου διαιτητη και εισοδο φιλαθλου του στον αγων.χωρο,ο οποιος ειχε υβριστικη συμπεριφορα προς τον διαιτητη, στον αγωνα της 17.1.15 Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ.

3.-Τον μασσερ του σωματειου ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ για υβριστικη συμπεριφορα του προς τον Β΄βοηθο διαιτητη στον αγωνα της 17.1.15 ΑΤΡΟΜ.ΔΙΑΒΑΤΟΥ-ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ.

4.-Το σωματειο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ για ριψη, απο τους φιλαθλους του,κροτιδας κατα του Β΄βοηθου διαιτητη στον αγωνα της 17.1.15 ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ.

5.-Τα σωματεια ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ & ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ για συμπλοκη των φιλαθλων τους  στην κερκιδα κατα την αναπαυλα του ημιχρονου πετωντας καδρονια και πετρες,ενω ακουσθηκε και ενας πυροβολισμος.

6.-Τον εκπροσωπο του σωματειου ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ για αναρμοστη συμπεριφορα του προς τον διαιτητη στον αγωνα της 18.1.15 ΑΚΑΔ.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ-ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ,που ειχε ως αποτελεσμα την προσωρινη διακοπη του αγωνα για 3΄λεπτα.

Επισης η επιτροπη επιλαμβανομενη του Φ.Α. ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ αποφασιε:

Να μηδενισει το σωματειο ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ στον παραπανω αγωνα και να τον κατακυρωσει υπερ του ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ με τερματα 3-0 και βαθμους 3-0,να αφαιρεσει ΔΕΚΑ (10) βαθμους απο τον βαθμολογικο πινακα του ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ. της τρεχουσας αγων.περιοδου και ΠΕΝΤΕ (5) βαθμους απο τον βαθμολογικο πινακα της επομενης αγων.περιοδου και να του επιβαλλει χρημ.προστιμο 500 Ευρω διοτι,κατ εφαρμογη του ΚΑΠ,στον παραπανω αγωνα το σωματειο ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.αποχωρησε πριν απο την κανονικη του ληξη.

Τελος η επιτροπη επεβαλλε τα κατωθι χρημ.προστιμα:

1.-Στον προπονητη του ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.χρημ.ποινη 150 Ευρω

2.-Στον εκπροσωπο του σωματειου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ χρημ.ποινη 50 Ευρω