ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τουμαράς - Καφές μιλούν για το γειτονικό ντέρμπι Ροδοχωρίου-Νάουσας

Για το Σαββατιάτικο τοπικό ντέρμπι του Ροδοχωρίου με τη Νάουσα μίλησαν στο kerkidasport.gr δύο από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στις ομάδες τους, οι Κώστας Τουμάρας και Δημήτρης Καφές.

Ο δυναμικός μέσος των γηπεδούχων τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να παραμείνει αήττητη το νέο έτος, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ενώ το πρώτο «πιστόλι» των φιλοξενουμένων σημείωσε πως το ματς αποτελεί μια από τις δυσκολότερες εξόδους για τον ΦΑΣ μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές στον Παναγιώτη Παντσερίδη:

Κώστας Τουμαράς (Ροδοχώρι): «Είναι ένα παιχνίδι και το αυριανό όπως όλα για μας, ένας τελικός! Η θέση μας είναι τέτοια που θα πρέπει σε όλα τα ματς να μπαίνουμε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Νάουσα είναι σε όλους μας γνωστή. Έχει πολλούς και καλούς παίκτες και είναι πολύ γυμνασμένη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε πώς πρέπει να σταθούμε στο γήπεδο και να κλείσουμε τους χώρους. Μακάρι να γίνει ένα καλό και καθαρό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος! Καλώ τον κόσμο της γύρω περιοχής να έρθει στο γήπεδο και μακάρι να μείνει ικανοποιημένος.

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία: «Στο 2015 παραμένουμε μέχρι σήμερα αήττητοι. Αποκτήθηκαν κάποια παιδιά στη μεταγραφική περίοδο και η ομάδα δείχνει ένα άλλο πρόσωπο πιο δυνατό. Πλέον ο στόχος μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή, δείχνει να είναι πιο ορατός για μας! Έχει ακόμη πολύ δρόμο και πιστεύω το αήττητο που έχουμε να διατηρηθεί για πολύ καιρό ακόμα».

Δημήτρης Καφές (Νάουσα): Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι το θεωρούμε ως μια από τις πιο δύσκολες εξόδους που έχουμε μέχρι το τέλος της περιόδου. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα και μόνο εύκολο δεν θα είναι να κερδίσουμε. Το γεγονός ότι ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας δίνει έναν χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι στο παιχνίδι και αυτό πάντα κρύβει κινδύνους. Παρόλα αυτά και η ομάδα μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε αυτά που πρέπει ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα».

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του θα καταφέρει να τερματίσει πρώτη: «Έτσι όπως πάει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα, δείχνει ότι όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Η Ειρηνούπολη αυτή τη στιγμή έχει τον πρώτο λόγο καθώς βρίσκεται έναν πόντο πάνω από εμάς κι εμείς πλέον δεν έχουμε το περιθώριο για την παραμικρή απώλεια. Αυτό ευτυχώς το έχουμε καταλάβει και είμαστε αποφασισμένοι, παίκτες και προπονητές, να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος ώστε να πάρουμε το εισιτήριο για τα μπαράζ που οδηγούν στη Γ’ Εθνική».