ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Έβρεξε… γκολ στην 19η αγωνιστική!

Ημέρα των πρωτοπόρων ήταν η σημερινή στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, σε μια αγωνιστική (19η) που σημειώθηκαν πολλά τέρματα.

Η Ειρηνούπολη που προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από το γειτονικό Ζερβοχώρι, το οποίο «φιλοδώρησε» με οκτώ τέρματα (8-0)!

«Αγγλικό» παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ροδοχωρίου, με τη Νάουσα να παίρνει σπουδαίο διπλό από την «σκληροτράχηλη» τοπική ομάδα με το εντυπωσιακό 5-3, ενώ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε εύκολα με 4-1 το Κλειδί.

Άνετο πέρασμα, όπως άλλωστε αναμενόταν, είχαν τα Τρίκαλα από την Κουλούρα, επικρατώντας με το ευρύ 8-1 της ουραγού γηπεδούχου ομάδας, ενώ σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής που έγινε στο Διαβατό, ο τοπικός Ατρόμητος επιβλήθηκε με 3-2 της Μελίκης, έπειτα από ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν.

Από εκεί και πέρα, με νίκες συνέχισαν την πορεία τους η Χαρίεσσα και ο Αχιλλέας Νάουσας, επικρατώντας στα γήπεδά τους με το ίδιο σκορ (1-0) της Αγ. Βαρβάρας και της Μέσης αντίστοιχα, ενώ στο ντέρμπι της παραμονής το Π. Σκυλίτσι νίκησε με 2-0 την Καψόχωρα.

Α1 ΕΠΣΗ – 19η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Κλειδί: 4-1
Διαβατός – Μελίκη: 3-2
Π. Σκυλίτσι – Καψόχωρα: 2-0
Κουλούρα – Τρίκαλα: 1-8
Χαρίεσσα – Αγ. Βαρβάρα: 1-0
Αχιλλέας Ν. – Μέση: 1-0
Ειρηνούπολη – Ζερβοχώρι: 8-0
Ροδοχώρι – Νάουσα: 3-5

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 02/02