ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

Με αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζεται το Σάββατο (07/03) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, με την διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής.

Η πρωτοπόρος Ειρηνούπολη έχει εύκολο θεωρητικά έργο καθώς υποδέχεται το Π. Σκυλίτσι, το οποίο πάντως συνεχίζει να μάχεται για την αποφυγή των θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Δύσκολη αποστολή έχει η δεύτερη της βαθμολογίας Νάουσα, η οποία πηγαίνει στη Μελίκη για να αναμετρηθεί με τον δυνατό Φίλιππο θέλοντας πάση θυσία τη νίκη, ώστε να παραμείνει με αξιώσεις στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Από εκεί και πέρα, τα Τρίκαλα θα υποδεχτούν το Ζερβοχώρι που καίγεται για βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ροδοχώρι σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, η Αγ. Βαρβάρα και η Καψόχωρα αγωνίζονται εκτός έδρας με τις ήδη υποβιβασμένες Μέση και Κουλούρα αντίστοιχα, ενώ δύσκολο έργο έχει το Κλειδί που αντιμετωπίζει στο Διαβατό τον τοπικό Ατρόμητο.

Τέλος, στο γήπεδο της Χαρίεσσας η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα Νάουσας, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην κατηγορία.

Α1 ΕΠΣΗ – 24η αγωνιστική

Σάββατο 7 Μαρτίου (16:00)

Μελίκη - Νάουσα
Ροδοχώρι – ΠΑΟΚ Αλεξ.
Τρίκαλα - Ζερβοχώρι
Ειρηνούπολη – Π. Σκυλίτσι
Μέση – Αγ. Βαρβάρα
Χαρίεσσα – Αχιλλέας Ν.
Κουλούρα - Καψόχωρα
Διαβατός - Κλειδί