ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΟΚ την Τετάρτη (11/03) με φόντο την κούπα

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας έφτασε, με τη ΝΑΟΥΣΑ και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να κοντράρονται την Τετάρτη (11/03, 15:30) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας με φόντο την κούπα!

Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Α1 κατηγορίας, που θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις το τρόπαιο και που αναμένεται να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν την σπουδαία αυτή αναμέτρηση (γενική είσοδος 5 ευρώ).

Αγωνιστικά, οι δύο προπονητές, Γιώργος Σγούρδας και Μπάμπης Πετρίδης αναμένεται να παρατάξουν τις ομάδες τους με τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες, με τους «κυανόλευκους» να έχουν μοναδικό αμφίβολο τον πρώτο σκόρερ τους Δημήτρη Καφέ και τους «ασπρόμαυρους» να παρατάσσονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Σταματέλος, Περηφανόπουλος, Παπατάνος, Πέικος, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Συμπεθέρης, Μουρίκι, Πιπινίκας (Καφές), Γασπαράτος.

ΠΑΟΚ ΑΛ.: Θεοδώρου Κ., Κίτσας Λ., Λαδάς, Μπουκλάς Α., Τζέπης Χρ., Κίτσας Σπ., Καρατάσιος, Κίτσας Θ., Κούκλας, Πατατούκας, Μαρτσέλος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Νίκος Περηφανόπουλος (ΝΑΟΥΣΑ):

«Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι μιας και οι δύο ομάδες θέλουν τον τίτλο. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε την κούραση από το ματς που δώσαμε στη Μελίκη και θα τα δώσουμε όλα ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Όλοι γνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα του αγώνα, προσωπικά έχω αγωνιστεί στο παρελθόν σε δύο ακόμα τελικούς, και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο. Πρόκειται για ένα ματς με μεγάλο κίνητρο για όλους μας και στόχος εκτός από τη νίκη είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στις κερκίδες».

Λευτέρης Κίτσας (ΠΑΟΚ):

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστώ σε έναν τελικό Κυπέλλου. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πιστεύω πως θα κριθεί στις μονομαχίες. Απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα με ποδοσφαιρικές αρετές. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΝΑΟΥΣΑ

Πρώτη φάση: ΝΑΟΥΣΑ-Μελίκη 5-0
Δεύτερη φάση: Τρίκαλα-ΝΑΟΥΣΑ 0-0 (2-4 πεν.)
Τρίτη φάση: Αγ. Γεώργιος-ΝΑΟΥΣΑ 0-3
Προημιτελικά: ΝΑΟΥΣΑ-Ροδοχώρι 5-1
Ημιτελικά: Ειρηνούπολη-ΝΑΟΥΣΑ 1-2

ΠΑΟΚ ΑΛ.

Πρώτη φάση: ΠΑΟΚ-Λιανοβέργι 5-0
Δεύτερη φάση: Χωρίς αγώνα
Τρίτη φάση: Μέση-ΠΑΟΚ 1-3
Προημιτελικά: Αχιλλέας Ν.-ΠΑΟΚ 2-3
Ημιτελικά: Ζερβοχώρι-ΠΑΟΚ 1-4

Επιμέλεια: Αλ. Τσακιρίδης, Λ. Οικονόμου